U terhoqen gjitha paku ??? prap ke une do vish ??????Shume konkurence sa mbeta e. ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U terhoqen gjitha paku ??? prap ke une do vish ??????Shume konkurence sa mbeta e. ?
Ti do jesh gjithmone gjiri ku do mbeshtes koken ne momente te veshtira. ?U terhoqen gjitha paku ??? prap ke une do vish ??????
?Nuk rrej se jam me RamazonMos rrej se ke 15 lala ketu. ?
Celose! ?
Un them ate qe mendoj vet mo zemer ?O sole kot lodhesh me kte ?
Ke humb episode ti hahahahaOre une e kisha nda menjen me marr ?? po' ish konkurenc e madhe...Paku mbete vtm prap
Duhet te ishte pyetja cila eshte shoqja me sexy qe kini....qe te dilte emri jot...?Sna doli emri kërkund
Sna do kush joDuhet te ishte pyetja cila eshte shoqja me sexy qe kini....qe te dilte emri jot...?
Zmerr ?Un jam sola soletta skam☹ sna e var kush?
Pse rren ti mi se te gjith te duan ja nje ?Sna do kush jo
Emrin se lexova kërkundPse rren ti mi se te gjith te duan ja nje ?![]()
Ateher un per disa persona kam respekt thjesht kur i shoh nga menyra si artikulohen si shprehen kundrejt antarve. Por fakti qe nuk I njoh personalisht ka lidhje qe nuk ju shkoj ne privat se me duket sikur i prek privarsin ndoshta nuk ka deshiren te me njoh etj etj.Emrin se lexova kërkund
??
Kane fillu ca e ca u duket vetja si Meg Pojani kur shifen ne pasqyre?ka pasur rast ti them dikujt qe shok jemi dhe ajo ma mori per dobesi duke me thene uaa heroizem paske bere ....
Aman dhe ti me meg pojanin na cmende sikur me qen megan fox ???Kane fillu ca e ca u duket vetja si Meg Pojani kur shifen ne pasqyre?