• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cili anëtar po ju bën përshtypje ?

Cerro po fillove me i nda dashnit me shkall hirarki-ke,(forumore) tgjithve ktu mren do na vinte keq!

Se ca do ti ktu mren, i Zot e di!
Vec me ty nuk perpiqem te bej lojra fjale se e dij ke kam perball ?
Te them vec qe kam ardhur te kaloj kohen kur kam koh asnje interes personal ose ndonje interes tjeter qe mendja pjellore e forumisve do imagjinonte .
Per pjesen e par te komentit do them shprehjen e nje personi qe e vlersoj shum ktu

A5468EE1-6FA6-433C-82EB-A150D5FBC384.jpeg

Te lajmrohen iher kujt i bej un persshtypje tani U them dhe un,se ishtu vec hajt sua ngre bishtin jo??

Vec me ty nuk perpiqem te bej lojra fjale se e dij ke kam perball ?
Te them vec qe kam ardhur te kaloj kohen kur kam koh asnje interes personal ose ndonje interes tjeter qe mendja pjellore e forumisve do imagjinonte .
Per pjesen e par te komentit do them shprehjen e nje personi qe e vlersoj shum ktu

View attachment 161253
Kshu qe pirdhu tani sherrxhie!
Shko te pasticeria lagjes e legenose kamarierin qe do tvi perball!
Ktu mren ske pun!

Kshu qe pirdhu tani sherrxhie!
Shko te pasticeria lagjes e legenose kamarierin qe do tvi perball!
Ktu mren ske pun!
Ca je cu prsh o pepso kshtu avash more se ke mar Flak ne akull?

Sjam tip qe betohem, por po te them qe pak a shum te njejten fjale me ka thon i shoqe shkodrane.
Ti ndez zjarr mes deti, jo më mes kashte!(ma shkrujti ne fb e mboni me turp)
Ca je cu prsh o pepso kshtu avash more se ke mar Flak ne akull?

Sjam tip qe betohem, por po te them qe pak a shum te njejten fjale me ka thon i shoqe shkodrane.
Ti ndez zjarr mes deti, jo më mes kashte!(ma shkrujti ne fb e mboni me turp)
E ka msu nga un ajo se kshtu e mecme per kto fjal Jam vec un tjerat Jan kopje hahah

E ka msu nga un ajo se kshtu e mecme per kto fjal Jam vec un tjerat Jan kopje hahah
Ore ti ki parasysh qe kometat kalojn i her 60 vjet dhe qe, kush do ta imagjinoj, shoh e supozoj si ka qen e di jet e ardhshmja, ja fut kot.
Po ti i her n jet bo drit mbi hijet tona me tkeqen!
Si menon?

Ore ti ki parasysh qe kometat kalojn i her 60 vjet dhe qe, kush do ta imagjinoj, shoh e supozoj si ka qen e di jet e ardhshmja, ja fut kot.
Po ti i her n jet bo drit mbi hijet tona me tkeqen!
Si menon?
Ca thu mi lale sen smora vesh e shkreta Si kuptoj meshkujt e zgjuar hiq ?

Cerr!
Thirri menjes se xhaxhi nuk esht gjalp me i ky rrugen dikujt!
Askush s rreshket me mu. Nejse.
Mos perdor te njejten retorike me gj8thkend!
Sjam ai fieraku un qe pyt rrelsen kujt jan kto shal(e me ate pytje i q ifsha robt ju i ka)
Jam konstruktor urash.
Nejse.
Ti mos u fut mo ktu se ste ka hije!
mir me fal ke te drejt per pjesen e par
Te fundit jan ca gjera qe sic ti kam then dhe pse e dij qe jan gabim ende i bej
Shpresoj qe te realizohet nje dit qe mos te futem do ishte me e mira per mua ✌?

Xu

per kok tate po ?
Si je xhanemi imeeeeeeeeeeeeee ? dashuria ime e pa mundur ?
pupupupupu shife ca mashtrruseee o bo mer ejj .. hahahahahah o tiii shtrrigeeeee pse pikerisht po mi thua tani kto dashurite e pamundura .. apo do me bo noj nji xheloz ? :p

pupupupupu shife ca mashtrruseee o bo mer ejj .. hahahahahah o tiii shtrrigeeeee pse pikerisht po mi thua tani kto dashurite e pamundura .. apo do me bo noj nji xheloz ? :p
Nuk perpiqem ta bej xheloz sepse eshte shum inteligjent dhe më zbulon ?
Pikerisht me ty sepse u ktheva dhe doja te pershendesja ? kam citu vec njerzit qe kam kam konsiderat
Stë pëlqeuuuuuu pershendetjaaaaaa imeeeee tyyyyyy ??!!????

mir me fal ke te drejt per pjesen e par
Te fundit jan ca gjera qe sic ti kam then dhe pse e dij qe jan gabim ende i bej
Shpresoj qe te realizohet nje dit qe mos te futem do ishte me e mira per mua ✌?
Pse çtë gjeti tani që hyre?
Mqafsh. Mos i dramatizoni gjërat.
Miqtë na duan. Na këshillojnë. Vlejnë. Na duan të mirën. Por forumi nuk të vret.
Ik vetë.

Back
Lartë