• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cilet njerez nuk i duroni dot????

Une sduroj dot ata qe fusin hundet ku si takon,dhe servilet.
Ah ka shum besa ja disa,ata qe han shum dhe bejn zhurm kur han,ata qe gjith i sheh tu pi kafe a caj thush se ska me neser me pi,ata qe shtyn hundet kudo,mendjemdhenjt,kur i shoh se jan dembel dhe smbajn pasterti,we pshtyn,sidimos meshkujt kur fryhen kinse kushedi kush jan,po dhe vajzat kur dojn me u bi kinse jam e parezistueshme,e shkojn te u dredh si me i kap ryma,,e tjer etjer...

Ata qe thithin lugen ose filgjanin e kafes 'flufluflu ' si me ju pas hi zija n'planc?

Njerzit qe dun me bo kopilin dhe p.some po harrojn qe si shkon atje ku e bojn

Nuk ka me neveri ata qe s'njohin limitin.

Ata qe zbrazen ne shpirt e ne goje duke fol e thene te zezat e tyre .

Kam verejt qe prekin cakun,edhe kjo me ben te vjell!

Kam nje imunitet besoj,edhe i duroj qe te gjithe.
Madje krijoj e ambient per disa te lozin cirk. :D

Shkopin
shqiponjen e gjarprin nen kthetra :D

Back
Lartë