• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cilat site informoheni online?

U

Universal

Guest
Behet gjithmone e me e veshtire dhe e lodhshme te marresh informacion mbi aktualitetin ne Shqiperi. Mediat online, megjithese te shumta ne numer, qarkullojne dhe riqarkullojne te njejtin informacion duke i shtuar nga nje nuance subjektive sipas qejfit/interesit. Deri me tani, jam munduar te lexoj mbi te njejtin lajm ne 3-4 burime te ndryshme per te zhveshur opinionin nga faktet dhe informacioni gazetaresk, mirepo kjo gje eshte bere e lodhshme.

Prandaj, jane te mirepritura sugjerimet mbi ndonje media online te cilen e konsideroni te besueshme, mundesisht dhe te paanshme.

Gjithcka nepermjet telefonit dhe internetit

Personalisht Facebook dhe forumet nuk i kam ndare asnjehere.

Google, Youtube, Wikipedia dhe ca aplikacione qe kam ne celular.

Jeta Osh Qef, ndan ne kohe reale cdo informacion te nevojshem ose te pa nevojshem.

Back
Lartë