• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

?Cilat jane me te tmerrshme, zemrat e thara apo kafkat bosh?

Rrelse

Të paktën, në ëndrra të isha e lumtur!
Award
LV
0

Cilat jane më të tmerrshme, zemrat e thara

43835

Apo kafkat bosh??

43836

Thike me dy presa.
Mgjth duke qene se truri jep komandat per gjithcka,kafkat bosh me duken shume me te frikshme.

Zemrat e thara pa dyshim. E çfare ndryshimi do kishim nga nje kompjuter pa zemren?

Ndonjehere... te ndjekesh zemren do te thote te humbasesh mendjen!

Ehhh, sikur zemra ime te kishte goje te fliste !

Mendjes bosh nuk ke cfare t’i besh. Faktikisht, eshte me keq se bosh: eshte e mbushur me idiotesi. Injoranca dhe cmenduria jane te bindura se kane te drejte, dhe kane frike te pranojn se jane gabim.

Ndersa zemren e plagosur di si t’a sheroj....

Zemre e thare sesa kafka bosh:
Tek e fundit cfare mund te presesh nga nje kafke boshe??

Te dyja per mendimin tim ca e do nje zemer tamam me kafken bosh se prap nuk do kete komunikim.
Pastaj ca e do nje kafke plot kur nuk ka zemer ? Une do te thoja te dyja jan te rendesishme ne nje mardhenie

Kur flasin për kafka bosh ca e ca.
Kafk bosh është ai njeri që sulmon më të dobtit.
Ai që mburret me të pangopurin.
E ai që tallet me të vuajturin.
Ky klasifikimi im do u djege shum vetave,por kafk bosh nuk ka te beje me paditurine.
Çdo dite te jetes,mesojme gjera te reja.
Un i vleresoj njerezit nga zemra,jo nga truri.
Zemrat e thara nga vuajtjet,trishtimi dhimbjet sherohen nje dite.
Normalisht qe sherohen me ane te dashurise.

Zemrat e thara mund te vaditen.
Ato sherohen. :)
Ato transformohen,sepse arsyeja e ka thare,edhe arsyen mund ta gjesh qe ta dobesosh.

Zakonisht keto zemra mbyllen,edhe i shpallin vetvrasje vetes gradualisht,por nqs gjendet celesi sherohen shpejt. :)

Por te ajo kafka bosh pervec se meshire s'ka gje tjeter qe mund te besh. :)

Back
Lartë