Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Blegerojne qingjat tani ???A tnis une me tmiat tn
Se skam nerva tn?
Ehaaaa ??Blegerojne qingjat tani ???
Mire mire, te ka mesuar nja dy gjera forumi mesa duket ???Ehaaaa ??
E mir mir?Mire mire, te ka mesuar nja dy gjera forumi mesa duket ???
Edhe pak dhe do u besh zbor nacuve ?
Ate se dime me siguri???Unë i kam tmiat. Si kam.plastike?
Jo vlla jam kunder alkoolit !? Ke ver n shpi ti? Pi nje cik t relaxohesh ??????
Në 4 vite që jam në forum , nuk më ka ndodh kurrë që të më " kërcënojnë" shefat, as me kafe e as me nr teli.Dmth instagrami kur do poston foto i ben delete vet kurse ktu te besh kerkes lol dhe shume te tjera qe skan rendesi tani
Por qe esht nje gje tjeter shume me rendesi qe dua ta shperndaj me ju
Personi qe ka forumin me kerkon te dal per caffee dhe kur une nuk pranoj ai me kerkon qe te largohem nga forumi wtf???? E di qe do fshihet ky postim po jepeni mendimin e juaj se ca esht ky forum tani ?
Dhe a esht kjo e drejt sipas juve ?
Edhe mua me ka kerrcenuar @centos o hajde pi kafe ote bera ban pse e mbron kot???Në 4 vite që jam në forum , nuk më ka ndodh kurrë që të më " kërcënojnë" shefat, as me kafe e as me nr teli.
Po më çuditën shumë po shumë sepse nëse ka një rob kaq të mirekuptueshëm ai është @centos , jo për ta mbrojtur por dhe kur i kam kërkuar të më fshijë llogarinë se ka bërë. Dhe shefi i mëparshëm , ka qenë në gatishmërinë e userave.
Të prsh catalea, sori por më bëri habi komenti yt.
Në lidhje me temën, forumi ka opsione që si ke në vendët e tjera, ti smund të bësh andej, si këtu, këtu e ke në dore se si të sillesh e çfarë maske ve, ndersa në fb , në sy të fisit je më i frenuar, dmth e kam me sjelljen, humorin etj.unë kam kaluar më bukur në forum se sa në x app.
Jemi ajka goce, jo llumi.Forumi me mesoi se ka jet dhe brenda llumit?
? Ate thashe " Qe dhe brenda llumit ka jet"Jemi ajka goce, jo llumi.
Ca nuk ben vaki, dora ne zjarr nik vihet. Po si sme "kercenuan" dhe mua njeher keto adminet, moderatoret, supermoderet e staf me kshu gjerash, kafe dalje etjNë 4 vite që jam në forum , nuk më ka ndodh kurrë që të më " kërcënojnë" shefat, as me kafe e as me nr teli.
Po më çuditën shumë po shumë sepse nëse ka një rob kaq të mirekuptueshëm ai është @centos , jo për ta mbrojtur por dhe kur i kam kërkuar të më fshijë llogarinë se ka bërë. Dhe shefi i mëparshëm , ka qenë në gatishmërinë e userave.
Në lidhje me temën, forumi ka opsione që si ke në vendët e tjera, ti smund të bësh andej, si këtu, këtu e ke në dore se si të sillesh e çfarë maske ve, ndersa në fb , në sy të fisit je më i frenuar, dmth e kam me sjelljen, humorin etj.unë kam kaluar më bukur në forum se sa në x app.
Une s'pyesja as per fisin as per shoqerine kur vinte puna per te thene mendimin tim edhe ne facebook!??"I don't give a f**k other peoples opinion"! Problemi ishte se temat(postimet) kufizoheshin pergjithesisht tek politika, pak mbi artin/letersine dhe shume mbi aktualitetin(si psh baba vrau vajzen, djali vrau gjysmen e fisit etj). Rrjetet sociale ngjallin "zili", njerezit kane tendencen te shohin cfare poston/ben tjetri, e nese ai tjetri ben nje jete me pushime, dreka, darka, makina luksoze ngjall zili tek te tjeret qe e "perçmojne" me pa te drejte(sepse ai ka punuar per ti patur ato gjera)! E nese u tregoje se lexon ndonje liber te shihnin "çuditshem", a thua se ke ardhur nga planeti Mars! Por i mbylla sepse ne Facebook behet shume propagande dhe eshte i mbushur me lajme negative(sepse ato terheqin klikime) gje qe nuk me pelqen.Në 4 vite që jam në forum , nuk më ka ndodh kurrë që të më " kërcënojnë" shefat, as me kafe e as me nr teli.
Dhe ketu e njejta gje eshte pak a shume!Une s'pyesja as per fisin as per shoqerine kur vinte puna per te thene mendimin tim edhe ne facebook!??"I don't give a f**k other peoples opinion"! Problemi ishte se temat(postimet) kufizoheshin pergjithesisht tek politika, pak mbi artin/letersine dhe shume mbi aktualitetin(si psh baba vrau vajzen, djali vrau gjysmen e fisit etj). Rrjetet sociale ngjallin "zili", njerezit kane tendencen te shohin cfare poston/ben tjetri, e nese ai tjetri ben nje jete me pushime, dreka, darka, makina luksoze ngjall zili tek te tjeret qe e "perçmojne" me pa te drejte(sepse ai ka punuar per ti patur ato gjera)! E nese u tregoje se lexon ndonje liber te shihnin "çuditshem", a thua se ke ardhur nga planeti Mars! Por i mbylla sepse ne Facebook behet shume propagande dhe eshte i mbushur me lajme negative(sepse ato terheqin klikime) gje qe nuk me pelqen.
Nga Edukata obligohem me te then Pershendetje, por ae meriton JO.Dmth instagrami kur do poston foto i ben delete vet kurse ktu te besh kerkes lol dhe shume te tjera qe skan rendesi tani
Por qe esht nje gje tjeter shume me rendesi qe dua ta shperndaj me ju
Personi qe ka forumin me kerkon te dal per caffee dhe kur une nuk pranoj ai me kerkon qe te largohem nga forumi wtf???? E di qe do fshihet ky postim po jepeni mendimin e juaj se ca esht ky forum tani ?
Dhe a esht kjo e drejt sipas juve ?