• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila stinë ju pëlqen më shumë?

Cila stinë ju pëlqen më shumë?

• Pranvera

Votimi: 10 32.3%
  • Vera

Votimi: 5 16.1%
  • Vjeshta

Votimi: 10 32.3%
  • Dimri

Votimi: 6 19.4%

• Gjithsej votues
    31
Ja kjo stina eshte e preferuara ime.
vjeshte-e1416536051529.jpg

Vjeshta , ku rastesisht e pelqenka edhe ky lart.

Ps... Dnt forget 2vote ?

Dimri.
Dimri është një stine ku njerezit behen me te forte psikologjikisht.
Festat,acari i dimris te knaq shpirtin ;):)

Cdo stine ka bukurine e vete.

Do me duheshin ore te tera te shpjegoja se cfar me perlqen, dhe sa, nga secila prej tyre.

Por per momentin me pelqen vera, dhe po e shpjegoj nje pjese te ketij mendimi me nje foto qe shkrepa sot:

37665

Dimri.
Te knaq shpirtin ajo ndjesia xhupit kur del dhe e batanijes kur shtrihesh ne darke.Pastaj dhe njerezit afrohen me shume me njeri-tjetrin ?

Back
Lartë