• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila shkakton vuajtje me te mëdha: urrejtja apo mërzia ?

Cila shkakton vuajtje më të mëdha: urrejtja apo mërzia?
Sjam tip qe urrej,apo qe te mbjelle urrejtje.
Urrejtja mendoj une eshte cnjerzore,sduhet me arrit kurr deri ne urrejte.
Ka shm menyra qe mund ti zgjidhesh gjonat.
Urrejtja eshte si vet nata.
Per sa i perket merzitjes sdo e quaja vuajtje,pasi merzitja kalon dhe e menaxhon.???

• Përqafime
Reactions: .
Per hir te dashurise
ne rrethana ngushtice njeriu genjen(por genjeshter nga ato qe s'peshojne e s'demtoj ne.

Ndoshta s'jam.i qarte sa duhet
apo devijoi ajo qe une nenkuptoj?
E kuptova ??
Faleminderit!

Nuk i mbarojn fletet Forumit mi ylle
Beje tamom nje pytje(nje teme e re) jo dy pytje se nuk po e zgjedh dot cilen te komentoj ? lol

Po te sugjeroj se mos te ngel hatri ,ti bo si te duash☺?

Padyshim urrejtja qe te pushtoń ty si person te thyn te copton e ne fund te shkatrronń.
Mërzia éshte gjé normale shpesh kemi lodhje & shqetesimé shpirtéroré so is okay at all ?

Një temë me dy pyetje...
Po i përgjigjem titullit.
Po. Gënjen njeriu nga frika e dashurisë
Gënjen e sajon situata nga më të ndryshmet për ta mbërthyer partnerin mos ta lërë.
Kjo është varësi ndaj tij, fiksim, frikë nga çdo femër apo mashkull tjetër se mos i afrohet lidhjes tënde etj.
Por mendoj që.asgjë nuk pretendohet të mbahet me zor.

Dashuria nuk mbahet as me genjeshtra e asgje ai njeri qe di te sillet kurr nuk duhet me genjyer sepse cdo gje te vret un then ma mir troc e bukur gjerat mezitja esht dicka qe kalon dashuria uuuu do kohe me u sherua

Fjalen urretje nuk e kam me fjalorin tim thjesht e i perpara ....pers i përket merzise normal merzitem por e kaloj sepse jeta eshte e shkurter qe te merzitem shume

Fjalen urretje nuk e kam me fjalorin tim thjesht e i perpara ....persa i përket merzise normal merzitem por e kaloj sepse jeta eshte e shkurter qe te merzitem shume

Asnje nga keto te dyja pabesia shkakton vuajtje per nje far kohe pastaj kalon dhe ajo si cdo gje tjeter

Merzia me e madhe tre dite eshte ...po dhe çudia kaq zgjat ...keshtu çdo gje kalimtare eshte ...ashtu si dhe jeta kalimtare

Back
Lartë