• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila ngjyrë e syve iu duket më joshëse?

Ngjyra e syve qe iu terheq?

• Kafë

Votimi: 4 9.5%
  • Zezë

Votimi: 8 19.0%
  • Blu

Votimi: 6 14.3%
  • Jeshilë

Votimi: 17 40.5%
  • Hazel

Votimi: 5 11.9%
  • Tjetër

Votimi: 2 4.8%

• Gjithsej votues
    42
Femrat me sy tzi… kuku sikur te shohin dej ne shpirt… you just want to eyephuck them hardcore until they squirt tears of joy from their eyes ?

Per mua nuk ka rendesi ngjyra e syve sa pasqyrimi shpirtit ne to.
Vec se syte boje qielli i kam ca neveri!

Me pelqen ajo ngjyre e syve qe kur te shikon fokusohet drejt syve te tua,pa deviuar dhe mbuluar genjeshtren me hutimet spontane,me pelqen ajo ngjyra qe sinqeritetin e shperndan brenda nje shikimi,e dashuroj shikimin e sinqert dhe te paster,mendoj se eshte ngjyra me e bukur ne bote.

Last edited:
Me pelqen ajo ngjyre e syve qe kur te shikon fokusohet drejt syve te tua,pa deviuar dhe mbuluar genjeshtren me hutimet spontane,me pelqen ajo ngjyra qe sinqeriteti e shperndan brenda nje shikimi,e dashuroj shikimin e sinqert dhe te paster,mendoj se eshte ngjyra me e bjkur ne bote.
Shumë filozofike për ne njerëzit e ditëve të sotme ?

Se ç përdor një fjalor të keq për tu shprehur ti
Qyyyyyyh ?
Por dicka me eshte kujtuar ate moment o Mars, ndoshta dy duar qe kane dashur te me bejne keq?
Kur nuk i di gjerat e tjereve pse i thone, eshte mire ti pyesesh pse ndjehet ashtu.
Mos i lidh gjerat si do ti, apo me veten tende ?
Nuk eshte fjalor i keq jooooo.
Qofsh mire sy kalter dhe shiko me syte e shpirtit, mos e mbaj mendjen cthem une?

Last edited:
Gjithë meshkujt që mkanë qejf i kanë sytë me ngjyra. Më morën sysh?

Back
Lartë