• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

cila ka qene periudha me e gjate qe skeni bere dush?

Kur më ra lija e ujit
Nuk duhet me u la
Unë e prisha këtë rregull dhe më mbetën shenja deri në 1 vit.

Te djelave vetem lahem akoma ????
Apo ishte te shtunen se te djelave lahen rrobet? ???

Kam ndjetur dhe nje muaj! Ne nje periudhe te veshtire shendetsore jo timen po te nje personi familje!

1 jave...

Everyday with no fail … por vellai kur iku nje here ne Albania ne dimer kishte rastisur qe kishte bere ngrice e madhe dhe kishte ngrire uji dhe c’do gje … and he couldn’t have a shower for a week or so , por kur na e tregon edhe sot .. te shkrin fare se qeshuri .?

Ka shkuar gati 10 dite para ca vitesh kur bera nje operacion e mjekja me keshilloi mos te laget plaga pa u mbyllur . Rrobat i ndrroja cdo dite ama e perdorja letra te lagura ...

Nuk mbaj mend te kem ndenjur shume ndonjehere...vetem po eshte kur ishim ne kamping dy jave por laheshim ne liqen jo dush normal ....

Para viteve 90 laheshim vetem te djelen.

Back
Lartë