• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila është pjesa më sexi në trupin tuaj?

Boo. Ç'janë këto habi mo? ?
Ç'të keqe shihni në këtë temë ??
Albumi tek fotot plot me pjesët e trupit.....dhe këtu një përshkrim me fjalë dhe skandalizoheni? ?
Jam plotesishte dakort me ty . Atje na u knoq syu me shal e cica.
te tema @Caramele s me breckat u be nami , tani habisen .
Ja un neser qe ne mjes se i kam mendimet me te kthjelleta do i pergjigjem pyetjes .??

Sa tabu ka akoma nga fjala sexi ?
Te jesh sensuale nuk te ben lakuriqsia ajo te ben gati per aktin e radhes.?
Sexi mund te te bej shikimi erotike dhe i thell per nje lexues te mire te syve i cili humbet aty.

P.s pse me duket cik me spec kjo tema mua,? ?

Renditja e pjesëve më seksi të trupit të femrës do ishte në disa pjesë ...pasi trupi i femrës ka shumë për të cilat një femër duhet të ndihet seksi.
Por cila do ishte ajo më kryesorja po t'u pyesnin të zgjidhni vetëm një; atë më kryesoren për të cilën mburreni, o ju bëjnë komplimente të tjerët.

Filloni nga këmbët e deri tek koka....pa u ndalur kund rrugës aman ?

ps. Për meshkujt duhet një temë tjetër analoge, ndaj vetëm lexoni...dhe rrini urtë? ?
by⚡⚡
View attachment 129345
Syt ndoshta jo se flej pak e nojhere me duket si gogol vêtja po mesa mkan than shikimin e kam jo keq :p
Eh mendoj se Po .? buzet Fëlëmë mamit
Dhe shalet jo keq sikurse bycet.
per Belin me
Duhet te punoj dhe pak .
sidoqoft dihet boterisht qe perfektesia nuk ekziston .
Besoj se jam ne teme sipas asaj qe premtova mbrem .?

Back
Lartë