• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila eshte me e rendesishme ne nje lidhje? Seksi apo dashuria?

Seks apo Dashuria

• Seks?

Votimi: 7 38.9%
  • Dashuria?

Votimi: 13 72.2%

• Gjithsej votues
    18
Instikti kur bohet fjalen per sex , esht viprimtari si te yshqyerit puna sporti e sh gjera te tjera ne jet ku esht instiktualja tek kto ma gjej icik tlutem.
Kur të mos kesh gjithmonë shpirtin e kundërshtarit mbase dhe të quotoj më shumë.
Instikt/manual. Kjo dallon njeriun nga kafsha.:D
Për më shumë detaje pyet @Anabela n se kjo është nona :p

Kundershtar ca do lloj gare e bejm me ty jo per gjo po kam instikt super.
@Anabela ti qe je si Eros gjykoje cik kush esht fituesi?

70% sez
30% dashuri

Te le te le, por po mbajte ca kokrra me vete fluturon fare :p

Per aq sa kohe sa ka livadhi vese mengjesi :p

Po ti kupto metaforen i befsha teçken, se per ashtu nje fije bari do e kesh para shpise se s'ben :p

Back
Lartë