• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila është gjëja më e rrezikshme që keni bërë në jetë ?

Kam gjuajt 1 profesoresh ne universitet.
Ju them vetem qe kalova ne provim.

Nje zenke dikur ( ku nuk ishte faji i im ne fakt ) por qe ashtu eskaluan gjerat dhe vijne nje grup prej 30 vetesh e ca qe te me bejne presion nga rruga para shtepise ( dhe rastisa vetem me nje shoqe brenda ne shtepi ) dmth Ishte nje rast qe nese nuk perballeshe ne ato momente me to duhej qe te largoheshe me nate qe aty ose kot rri aty se kshu te vijne e te hyjne edhe brenda ....dhe une si è guxishme qe jam ?? vendosa qe te hap deren dhe te pergjigjem ( por qysh e bera k’te do te thoni ju ) ? well e bera kshu .?

Shoqja me thonte mos e hap deren nderkohe une insinstoja qe kjo eshte shtepia e ime dhe me duhet qe te pergjigjem... nejse vendosa qe te hap deren por qe mos te me shikojne njeren dore pra pretendova qe kisha dicka ne doren qe nuk e shikonin dot ? dhe u pergjigja ku eshte prb dhe c’fare kerkoni ( so 2cut the story short ) ....kishte ndodhur nje zenke dhe vijne k’to garipAt me te medhenj tani qe te me bejne presion mua edhe pse gjerat thelle e thelle ishin akoma me te thella ... U grindem pak me fjale dhe si perfundim ju bera presion ..... qe nese jua mban provoni dhe thjeshte kaloni ne pjesen time ( se ishin ne rruge te madhe ) dhe shikojeni se c’fare ju gjen nje nga nje ... k’to tani nga guximi i im menduan qe kam ndonje pistolete ne dore dhe nga frika asnjenjt nuk ja mbajti qe te shkeli ne pjesen time ? dhe beme edhe ca debate te tjera me fjale dhe si perfundim e lane qe do ta zgjidhnin k’te pune neser kur te dilja edhe nga shtepia ( ne rruge dmth ) ? e mire ju them une .. une si c’do dite do te bej gjerat e Mia so shihemi neser ... neser k’to as qe u bene te gjalle fare ?? nga frika sic duket ? e kshu c’do dite gjersa nje dite u perballa me 2-3 nga larg por qe nuk guxuan qe te me afrohen.??

E kshu pra kshu e shikoni se c’ben guximi dhe frika ne raste te tilla ?..... so act fast and wise ne disa raste . ?

Londra eshte mrekulli, te gjithe njerezit ketu jane engjej, dhe ne shqiptaret njihemi si rraca me paqesore... Ndaj s'kam asnje histori te rrezikshme. :p

Nuk me pelqen rreziku, bej vetem gjera te pa rrezikshme, si psh t rraf @ABC n ludo e t nervozoj lojtaret. Sa qejf!

Kam humbur kohen duke loz dikur ludo me katunar ?????

Back
Lartë