• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila eshte genjeshtra me e madhe e njerezimit? Qe njerezit e besojne akoma dhe sot

Vetë definicioni “njeri”. Janë munduar e stërmunduar ta sqarojnë, por prapë mbetet enigmatike.

Që njeriu i parë në tokë u bë nga argjili, dhe i dhanë frymë.
Gënjeshtra 6000 vjeçare me idiote që mund të ekzistojë për gjenerin human. Dhe besojnë akoma.
Jo larg nga Shqipëria, në Bosnjë, janë piramidat e një civilizimi antik që datojnë 29'000 vjetë më parë.
23'000 vjet më vonë lindi Adami nga argjili ??
2+2=4?

Qe mesxhidul aksaja eshte ajo ne foto ngoogle qe e shohin 90%

Qe njerzit mendojn se mund te bejn cka te duan,e sdo japin llogari per asgje.

Genjeshtra me i madhe eshte shpresa qe na mban me shpresa se gjerat do ven ok ,te gjithe besojm tek ajo,dhe te gjithe jemi genjyer nga ajo,,dhe prap vazhdojm ta besojm ☹

Që njeriu i parë në tokë u bë nga argjili, dhe i dhanë frymë.
Gënjeshtra 6000 vjeçare me idiote që mund të ekzistojë për gjenerin human. Dhe besojnë akoma.
Jo larg nga Shqipëria, në Bosnjë, janë piramidat e një civilizimi antik që datojnë 29'000 vjetë më parë.
23'000 vjet më vonë lindi Adami nga argjili ??
2+2=4?
Tmos ishe ti do kisha vdek injo'rant.
Por mbeso me mir injor'ant se sa tlexoj dicka injor'ante duke.
Haram t qoft qe mhumbe kohen me lexu budliqe qe flet.

Back
Lartë