• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila eshte dita juaj me e keqe e jetes qe doni te harroni dhe cila eshte dita juaj me e bukur e jetes qe doni ta kujtoni?!

Irini

Kontributor
LV
0

Misteri eshte pjese e rendesishme e jetes.
Njelloj me ate faren e mbjelle ne brazda, por qe kalbet ne mykun e tokes, pa mbire kurre.
Sepse nuk e sheh dielli.
Keshtu dhe misteret, ne nje qoshe te shpirtit e mykin jeten.
Perpire nga thellesite e deshires, per te harruar apo kujtuar,dicka apo dikë!

Yyy kam disa dit t keqija por me e keqja kur kam humb ate qe e konsideroja jeten time ,ate dit dua ta harroj por e jetoj cdo dit si Boomerang ? . Dita me e lumtur ka qene kur jam be mami ?

Diten time te te bukur ……
Do te thoja qe kam disa dhe disa nga ato dite te bejn te ndihesh si ne qiellin e shtate.
Jan nga ato dite qe nuk mund ti harrosh e do te te ndiekin gjithe jeten !
Nuk do me mjaftonin shkrojat e rreshtat ketu nqs do nisja te flisja per ato dite !
Dita me e keqe!
Keto dite te keqia qe kam pasur thjesht me kan bere me te fort sec kam qen.

Oooo jet t pergjigjet po ti se degjon, hape zemren , hiqe trishtimin dhe e shef qe babi esht me ty cdo sekond. Hajde t t hugs njecik ??
Kemi qen teper te lidhur @hena ime plot shkelqim . Me duket sikur shpirti im iku bashke me te . Nuk arrij ta pranoj qe e humba me beso . Urrej kur me flasin ne kohen e shkuar per te . E di qe me ndjek e degjon ne cdo hap . Te perqaputh fort tyyyyy ??????

Kemi qen teper te lidhur @hena ime plot shkelqim . Me duket sikur shpirti im iku bashke me te . Nuk arrij ta pranoj qe e humba me beso . Urrej kur me flasin ne kohen e shkuar per te . E di qe me ndjek e degjon ne cdo hap . Te perqaputh fort tyyyyy ??????
Te dua por Zoti te lente me kete dhimbje e bukura ime , mos te sprovofte me dhimbje te tjera . Te Kam zemer

Të gjitha ditët janë njësoj.
Ngjarjet e jetës na bëjnë të jetojmë emocione të forta..
Emocione që lënë shenja të paharrueshme..
Ditët e mia janë të mbushura me intensitet, energjinë mundohem ta gjej vetë për mos tu dukur boshe..
Dita-ditës nuk i ngjason dhe bëjmë diferencën e asaj të bukurës me të.shëmtuarën ndaj sdua të jap data.

Back
Lartë