Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
O zott????Ja dhurata ime per kte ditlindje .... un e kam me 25 me 26 osht dhurata fotoja e sotmeView attachment 55716
Ja nke femer qe kupton big upTe gjith themi nuk duam dhurata ama relisht te gjith duam? si meshujt edhe femrat njesoj,,
Meshkujve,Dhurata per hbd kur ja jep ate,,
Dhuraten dmth? mundesisht mos jet shum e mbyllur e mshtjellur se sduan shum koh tju merr per ta hap?
????????Naj moldave që ta @Grisi n ✌?
Me tmara te dali shnosh edhe te shpetoj nona ?Ja dhurata ime per kte ditlindje .... un e kam me 25 me 26 osht dhurata fotoja e sotmeView attachment 55716
Kush tka rrejt qe grisen ? nai moldave mos na dali nomi se sdin shqip ? apo edhe ato i thojn leprit leper ????Naj moldave që ta @Grisi n ✌?
Ja dhurata ime per kte ditlindje .... un e kam me 25 me 26 osht dhurata fotoja e sotmeView attachment 55716
Mas dy vitesh te uroj edhe nje te till??Ja dhurata ime per kte ditlindje .... un e kam me 25 me 26 osht dhurata fotoja e sotmeView attachment 55716
As un skam faje po mu ka prish indietroMas dy vitesh te uroj edhe nje te till??
mos thuaj mas 9muajsh prap se ska faj ajo????
Ec mi se nuk e gjen gjo ?Mas dy vitesh te uroj edhe nje te till??
mos thuaj mas 9muajsh prap se ska faj ajo????
????Nja dy streaptiste .
Pse 2 me ?Nja dy streaptiste .
?mir se nuk e dijaEshte fiksim me dy![]()
?mir se nuk e dija
Ja e mesova i gjo trw
Kush po te ndjek nga pas qe shkrun kaq shpejt e shpesh me gabime ????mir se nuk e dija
Ja e mesova i gjo trw