• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila eshte arritja me e madhe ne jeten tuaj ?

Që jam e aftë të mbaj veten
Që jam.e dypunësuar
Dhe që pres të marr diplomën.
Besoj këto janë arritje për mua pasi kam sakrifikuar dhe koentribuar shumë për këto.
Besoj se grada të mëtejshme do i kishte qejf kushdo.

Nuk mbarojnë kurrë arritjet e mia..ishalla të.kem shëndenë.

qe kam arritur te dale jasht hijes time dhe te fale njerez qe nuk meritojn asgje as edhe ti urrej.
po kshu jam une ?‍♀️ no me interessa ?

Cdo gje qe kam arrit e kam arrit me forcat e mia, pa ndihmen e askujt.

Po kto jan gjona personale , e jo me i shpreh nforum .

Ka njerz qe nuk e kan aq Problem transparencen!!
Privatesia eshte okay ama nuk e kuptoj pse bejn disa njerz te thjesht si guri sikur te jen naj ”kush“ a ne fakte jan ASKUSH!
Njeriu fshihet per 2 gjera o eshte kriminel o eshte rrugac.....
e kto copat e mishit me dy sy qe bejn si te veshtire gjasme jan dikush per i cik vemendje atyre ne fakte nuk ju var njeri.
Me qen naj miliarder hajt mo do e kuptosh provatsin e tij mirpo kur i sheh ca sureter 24 Ore online dhe duan te shesin mend per Privatsin e tyre me vje me vjell!!
Menyra me e ulet per te mar vemendje ose per te ra ne sy gjasme jam dikush looooool

@Jorina` mbas gjithe atij shkrimi ku ishte qellimi yt , se je totalisht jasht orbite . Ose me sakte cdo fjale e thene nga ty ishte nje mynyre qe ti tjesh si ato personat ne esen tende te shkurter .

Kam marrë atë çka kam dashur,por pa ii berë keq askujt.
Ndoshta skam bo vilat,makinat apo nj shpikje që tboj Wow,por ato gjera që kam ii kam nga shpatullat e mia joo nga shpatullat e një mashkulli.

BE UR SELF OR BE NOBADY!! mendoj se ne nj kohe ku cdo gje eshte fiktive eshte arritje shume e madhe.
sa budallenj jan ca njerez, duke dashur te impresionojn te tjeret harrojn primcipiet e tyre, blejn gjera koti, qendrojn me kotesira dhe mbi te gjitha cfare eshte me qesharake ato i besojn genjeshtrat e tyre sikur te ishin reale.
pas disa leximeve qe sa po i bera edhe 2 neuronet e fundit me vdiqen ?

Last edited:
Back
Lartë