• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cila është ajo gjë që njerëzit keqkuptojnë tek ti dhe ty të bezdis shumë?!

Rrelse

Të paktën, në ëndrra të isha e lumtur!
Award
LV
0

Cila është ajo gjë që njerëzit keqkuptojnë tek ti dhe ty të bezdis shumë?!

Kur me etiketojne si nevrik .... harrojne te shtojne dhe qe jam i drejte.

Ps. Normale e bejne ato qe su pelqen.

Shpesh me quajne arrogant dhe prepotent. Kjo gje jo se me merzit sepse e njoh veten dhe jam pajtuar me karakterin dhe difektet e mia.

Me thojn se jam provokuse a une vec koken ulur e mbaj,kur i fjal se them iq nuk ngucem ????
Isht shaka

Paj me keqkuptojn ne shum gjera,njera nga ato eshte sjellja ime e mir, dhz mendojn se mund te bejn cte duan un sdo dal nga ajo sjellje,po ju them se e kan gabim.

Shpesh me quajne arrogant dhe prepotent. Kjo gje jo se me merzit sepse e njoh veten dhe jam pajtuar me karakterin dhe difektet e mia.
Ti je gjeja me e embel ne bot ore, kush t thot ty arrogant ?
Imagjino ca mund te thone per mua ?

Zakonisht njerzit nuk keqkuptojn por veprojn ne baze te asaj qe ofron ti si person,nese ti shfaq dobesi ateher per dobesi do ta marrin. Nese ti nuk shfaq asgje ateher mungon materiali dhe nuk ka keqkuptime.

Kur me thon llafezan ?‍♂️
Une mavria nje llaf ne ore them dhe ate e mendoj 5 here ???

Sikur i dua te gjithe!
Ne fakt shtyj oret ne forum?

Shume gjera keqkuptojnë ....dhe mua sme besdis prandaj i bej prape qe te keqkuptojnë prape

Qe masi i maro pun qe ndoshta kan 2 vjet e mos me shum qe sdin ca me bo, thon
Paska qen e thjesht..
Po pse se bone ti qe ke kaq vjet qe pret mqs paska qen e thjesht??

Back
Lartë