Eshte out fare henushja . ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Eshte out fare henushja . ???
Me mua plaken e gjete t tallesh ? ??
Kush asht plak mi ?????Me mua plaken e gjete t tallesh ? ??
Une ?Kush asht plak mi ?????
Nese je ti plak ca o jen tjerat gjyshe ???????Une ?
T'duuuuu ?Me mua plaken e gjete t tallesh ? ??
@Arina i ka fajet ajo m tha ?Une ?
Un me shumeT'duuuuu ?
Mka mare mallo me hy andej
Nostalgji ?Mka mare mallo me hy andej
Por sa hyj ja nisin gangsterrat me acc e te vejne ne loje. Skam ne plan me te degjeneroj me nervat aty.... boll ma qe ne 1998
U
Or djema te mire o aopa sopa e ircopa
Kur jam pase vinjoli acc ne chat ju keni qe d vare ne dy topa![]()
Arina sa shkove loqki shtetmbedhjete a ni dhece a njizece paraKush asht plak mi ?????
Mka mare mallo me hy andej
Por sa hyj ja nisin gangsterrat me acc e te vejne ne loje. Skam ne plan me te degjeneroj me nervat aty.... boll ma qe ne 1998
U
Bobo si po me dukesh me keto shprehje ???Mka mare mallo me hy andej
U
E moj genjej une ??Bobo si po me dukesh me keto shprehje ???
Po cjan keto ofendime ... secili ben ate qe do ne kohen qe do ...E moj genjej une ??
60 je i knaqur se e di moshen tashArina sa shkove loqki shtetmbedhjete a ni dhece a njizece para
Yook jam ber si baba dimri e po vizitoj komshiket per ti ngushelluar ??@centos ku je ti ? ?
Thash zemër mos bo lajka ?Yook jam ber si baba dimri e po vizitoj komshiket per ti ngushelluar ??