• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë vlerësoni më shumë tek një person?

Irini

Kontributor
LV
0

Personalitetin, komunikimin, menyra si sillet ne momente te veshtira, ose pas nje zenke.
Puna.
Shpirtin e bukur, zemren e mire dhe aftesia qe te mbaje fjalen e dhene.
Ka dhe shume vlera, por keto jane me kryesoret!

Mos te kete vese?
Mos te jete nga te fryje era te ktheje gunen.
Mos te jete mosmirnjohes & interesaxhi.
Dhe te mirekuptoje me mirësjellje?

Thjeshtesine e kam vleresuar dhe do ta vleresoj gjithmone, pas saj sinqeritetin. Njeriu i thjeshte, pa komplekse qe nuk shitet para teje dikush qe nuk eshte, sepse heret apo vone i del boja, eshte personi qe fiton respektin & dashurine time. Sinqeriteti? E kam thene: Nuk mund te jesh me te tjeret i sinqerte nese nuk je me veten tende fillimisht. Sa me i sinqerte, edhe besimi pastaj vjen dhe forcohet vetvetiu, sepse kur flet me zemer, me arsye, edhe personit t'cilit ia thua ato fjale, ia jep ate respekt dhe dashuri, do ta ktheje ne te njejten menyre nese edhe ai apo ajo ka nje zemer si ti, nje dashuri per ty dhe mbi tgjithe nje mendim pozitiv rreth teje.

Mbi të gjitha vlerësoj - origjinalitetin. Kur je vetja, pa maskë e dorashka, i a mundëson palës tjetër të njëjtën.
Fundja, sa do që të mundohesh të jesh dikush apo diçka tjetër, kopje mbetesh.

Vlersoj kur them shko blej pica mes nate dhe e bjen e ha pastaj i turem se don mem trash me zor,se nuk me perkrah me jetu shendetshem dhe aj me qetson duke mdhen naj cokollad me ngren?

Vlersoj sinqeritetin. Inteligjencen, dhe vlersoj shum kur nje person eshte shum i drejtperdrejte!

Back
Lartë