• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë tipi je...?

Here here nuk para e njoh ?

Ka momente qe vetes i instaloj ca krahe per te fluturuar

Krahe te ngjitur me solucion te cilin vecse i ngrohti e shkrin (edhe nis fluturoj drejt diellit rrezellites). :rolleyes:

Veteflijim quhet ky? ?

un cohem nga krevati ndivAN....nga divani ne krevat
Hy ne frigorifer nja 300 her .........rri vec tu ankuuuuu pastaj nfun them kaloi dhe dita sotme

Kam ber shum gjimnastike ne kohe karantine.
Ne fillim nuk e ndjeja,por tani po i shoh rezultatet.
Kam ven shnet nga parakolpi e mbrapakolpi ????.

Kur i bej dalje dikujt
e pse s'dua te me ndodhe,por nuk e sjell dot ne gjendjen e meparshme. :)

Nuk dua te me ndodhe kjo,por me ka rezultuar se me ndodh. :(

E kur me kan kerkuar falje ne dicka qe me kane bere,e them s'ka gje,e je i/e falur,e kane menduar qe do riniste aty ku e lame,por nuk mundem ta filloj serish aty.

Verej disa karaktere qe lehtesisht e bejne,edhe ne kete pjese e kam inat veten qe s'mund te funksionoj ashtu,por me NDODH. :)

Back
Lartë