• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cfarë po zbulohet?! NASA nis anijen kozmike drejt planeteve të reja

centos

🅵🅾🆁🆄🅼🆂🅷🆀🅸🅿.🅲🅾🅼
ANETAR ✓
LV
0

nasa-anija-588x350.jpg
NASA ka nisur një anije kozmike në Gjithësi me mision për të gjetur planete të reja janë Sistemit Diellor në të cilat mund të zhvillohet jetë.

Anija kozmike TESS është nisur më 18 prill në një udhëtim rreth Hënës.

Ky mision ka për qëllim gjetjen e yjeve më të afërt e më të ndritshëm, në përpjekje për të identifikuar ndonjë planet rreth tyre.

Qindra mijëra yje do të vëzhgohen së bashku me mijëra planete që planifikohen të identifikohen jashtë Sistemit Diellor për të kuptuar nëse në ndonjërin prej tyre mund të zhvillohet jetë.

Planetet që do të duken më premtuese në këtë mision do të studiohen më pas përmes ndonjë udhëtimi tjetër për të analizuar atmosferën dhe elemente tjera thelbësore për jetë.

Back
Lartë