Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po shijoj kafen para se te perciell @Lina per ne Egina?
Budallaqe jam un tjap fb ty ? Heu ky.Ma jep facebookun tënd të të gjej. Mos thuaj skam se nuk të besoj
A mo moBudallaqe jam un tjap fb ty ? Heu ky.
Po do instan po. Fb nuk ka ???A mo mo
Jepja se tgjithve na e ke dhon fejzbukun tat, pse me ja japesh edhe ktij?![]()
Po t isha gru instagramin e burrit do i jepja??Po do instan po. Fb nuk ka ???
Ose e ka burri claa mbiemri. ???
Ka frik se mos ja ngacmon prandaj se e ka menduar e ajo me ta nis hahahahaPo t isha gru instagramin e burrit do i jepja??
Kshu e manaxhon vet situaten ?Ka frik se mos ja ngacmon prandaj se e ka menduar e ajo me ta nis hahahaha
pepso sja hiqni farat specave ju ?Pak sugo e pak peshk e ngjoj kengView attachment 162360
Uau cna the ?Te paskan dal thonjte moj???
I bojm per vete, jo lokal per bukuri.pepso sja hiqni farat specave ju ?
apo do i skuqesh me hurdha e kryp
ashu po, por farat t lejne i shije t hidhet, dhe ndikon per keq ne degustimin e rakisI bojm per vete, jo lokal per bukuri.
Na pelqen tna zi cik stomaku me rakin?

Pleqt ton kan pas thon burri kur ha spec bo dy her qefashu po, por farat t lejne i shije t hidhet, dhe ndikon per keq ne degustimin e rakis![]()
qekemi nga 1 ane, o speci djegs ai merPleqt ton kan pas thon burri kur ha spec bo dy her qef
I her nga goja ene i her kur cfryn se bo plasje te modhe?

Malok vlore jam un i rritem m durres ?qekemi nga 1 ane, o speci djegs ai mer![]()