Ti i thake nja 8K Euro ne muj, per pushime ke naj plan ket vit apo do ikim bashk ne SANTORINI ?Hmmmmm.
Marrim dhe @Claa na gatu lazagnia, i jap une 1 dore.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ti i thake nja 8K Euro ne muj, per pushime ke naj plan ket vit apo do ikim bashk ne SANTORINI ?Hmmmmm.
Se ka gjet por po gjejme njeri tjetrin. Ja edhe pak. HmmmmMos genje se dashurin e jetes se ke gjet akoma.
ham ham Me trashegime, do hedhim pushk n’ Cerm ket vere?Se ka gjet por po gjejme njeri tjetrin. Ja edhe pak. Hmmmm
Granata manover nga ato qeroset.ham ham Me trashegime, do hedhim pushk n’ Cerm ket vere?
Ty do tve per te grir qepen ?Ti i thake nja 8K Euro ne muj, per pushime ke naj plan ket vit apo do ikim bashk ne SANTORINI ?
Marrim dhe @Claa na gatu lazagnia, i jap une 1 dore.
Une si pjanist po vi t luaj Vivaldin ne ceremoniGranata manover nga ato qeroset.
Hmmmmmm.Une si pjanist po vi t luaj Vivaldin ne ceremoni
Ham ham ham
Ta grin Bigu, vaj ulliri apo gjalp ?Ty do tve per te grir qepen ?
Vaj ulliri te virgjer, plot shendet.Ta grin Bigu, vaj ulliri apo gjalp ?
Hmmmmmmmm hamVaj ulliri te virgjer, plot shendet.
Mos hap propagand koti ore hmm.Se ka gjet por po gjejme njeri tjetrin. Ja edhe pak. Hmmmm
Spo bej propagande, le ta marrin vesh qe ne duhemi. HmmmmmMos hap propagand koti ore hmm.
Ncncnc tlutem mos me bej me nervaSpo bej propagande, le ta marrin vesh qe ne duhemi. Hmmmmm
Borxh 400 prz ?
T besoj, mos u beto, t kan besoj, apo i ke? ?Borxh 400 prz ?
I kam ??T besoj, mos u beto, t kan besoj, apo i ke? ?
Na hongshin morrat waglio!Noi siamo sempre poveri waglio perché troppo gelosia in giro u frë ???