Tishte babi met lexu ktu do i behej qefi ????Ke pronari mos ke ndiku ti e rrope nga leket ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tishte babi met lexu ktu do i behej qefi ????Ke pronari mos ke ndiku ti e rrope nga leket ??
Normal qe do i bohet qejfi se fmis vet po ja jep ???Tishte babi met lexu ktu do i behej qefi ????
Menoj qe ke klientel tforte ??Varet!
Prz tmarum ?Menoj qe ke klientel tforte ??
Po i ke shtrrydh si klient ?Prz tmarum ?
??? ku di gjo une per vete me Juven jam ?????Po i ke shtrrydh si klient ?
Hahahaha un me celticun ?????? ku di gjo une per vete me Juven jam ?????
???Hahahaha un me celticun ???
Pag shekullore : me duhen 10 vjet qe te mbledh lek dhe te blej nji golf treshQuiz: Çfarë page (rroge) ke?
a. Pagë-qepë: E sheh, e prek dhe fillon të qash.
b. Pagë-dietike: Të bën të hash gjithnjë e më pak.
c. Pagë-ateiste: Ke dyshime për ekzistencën e saj të vërtetë.
d. Pagë-Harry Potter: Bën dy – tri lëvizje dhe zhduket.
e. Pagë-deodorant: Zhduket në momentin kur ke më shumë nevojë.
f. Pagë-si rrobat e reja të mbretit: Ti kujton se e ke, askush nuk e di që s'e ke.
g. Pagë- UFO: Vjen e sheh dhe zhduket pa e prekur.
h. Pagë- Duke pritur Godonè: Nëse nuk ke fare rrogë për të marrë!
... tjetër?!
Shekulli ka 100 vjet. 10 vjet i bie dekade jo shekull vllare.Pag shekullore : me duhen 10 vjet qe te mbledh lek dhe te blej nji golf tresh
Po per 1 shell behem me benc per 10 vjet me golf tresh ca te keqe kaShekulli ka 100 vjet. 10 vjet i bie dekade jo shekull vllare.
Vazhdon me e marr mire ?E mar dhe goxha mire biles.
Mos genje se dashurin e jetes se ke gjet akoma.Kam mjaftushem jam happy me qar marr e posedoj veq te kem shendet tgjtha ikam ne jet hmmm
Hmmmmm.Mos genje se dashurin e jetes se ke gjet akoma.