• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë page ke?

Jam pa pune vete....
Po kshu paga mujore mvaret sipas myshterise.....

Nje gje eshte e sigurt...
Per tre dite i them fukarallekut ik pirdhu ...
Mercedezi plot me benzine qef o qef?...

Pastaj biçikleta ime I Love you dashuria ime e vertete...fundja 6 marsha ka mercedezi 6 e biçikleta ku qendron ndryshimi ?....

Ne fakt nuk punoj prandaj skam as reoge pune te flas per Tema te ndryshme me ❤️
Projekti i rradhes psh?
Kishte ide te mire?
Por cdo gje for free se leku leter e asgje sdo marrim me vete.

Merrem me start up -e, pra me ide.

kam plot ide se si bahen lekt ne menyre te ndershme, disa i kam realizu ne menyre perfekte disa te tjera per ibret, asht e ransishme me pas e me zhvillu ide….

portofolin nuk ja tregoj asnjeriut ne bote ….pike!!!

tnx

Merrem me start up -e, pra me ide.

kam plot ide se si bahen lekt ne menyre te ndershme, disa i kam realizu ne menyre perfekte disa te tjera per ibret, asht e ransishme me pas e me zhvillu ide….

portofolin nuk ja tregoj asnjeriut ne bote ….pike!!!

tnx
Po ti qenke Nona pse nuk thua?

Back
Lartë