Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ca na ngref ti,? ?A keni dicka qe ju bezdis apo merzit kur e degjoni nga partnerja/partneri?
Une kam mortje fare:
- Kjo/kshu jam une.
- Skam nerva.
- Kam hallet e mia
Ps. Po ju a ngrefi si teme diskutoni, por pa u kap prej flokesh!
mendimin,idene ....Ca na ngref ti,? ?
Ti mir e bone që e ngrefe ,si temë ? flokët i kemi me kimet?A keni dicka qe ju bezdis apo merzit kur e degjoni nga partnerja/partneri?
Une kam mortje fare:
- Kjo/kshu jam une.
- Skam nerva.
- Kam hallet e mia
Ps. Po ju a ngrefi si teme diskutoni, por pa u kap prej flokesh!
Thene ato, eshte njesoj si ti tregosh rrugen.Ti mir e bone që e ngrefe ,si temë ? flokët i kemi me kimet?
Ato që ke mortje ti ?
Kur një çift janë bashkë nuk duhen thën fare ,se në qoftëse ajo thot ,kam hallet e mia i bjen që halli asaj ësht dhe i partnerit ,apo ?
Skam nerva? veç po ti ket çuar me pushime?
Kshtu jam unë ,vdekje e kam dhe unë ktë ?
Për mendimin timin kto gjëra nuk duhet të përmenden fare, arsyeja? gjaku nxehet shpejt dhe ne si shqiptarë kalojmë në ekstreme, fjala nxjerr fjalën e me rradhë.
Diskutimi me qetsi ësht gjëja me e mirë midis dy partnerëve , qetsia e nervave ,të bën mirë dhe për shëndetin ?
Fiks fare ,prandaj thash ,që diskutimi me qetsi ësht gjëja më e mirë për një çift .Thene ato, eshte njesoj si ti tregosh rrugen.
Ku ke mashkull shqiptare qe di te debatoj me qetesi oj shoqe?Ti mir e bone që e ngrefe ,si temë ? flokët i kemi me kimet?
Ato që ke mortje ti ?
Kur një çift janë bashkë nuk duhen thën fare ,se në qoftëse ajo thot ,kam hallet e mia i bjen që halli asaj ësht dhe i partnerit ,apo ?
Skam nerva? veç po ti ket çuar me pushime?
Kshtu jam unë ,vdekje e kam dhe unë ktë ?
Për mendimin timin kto gjëra nuk duhet të përmenden fare, arsyeja? gjaku nxehet shpejt dhe ne si shqiptarë kalojmë në ekstreme, fjala nxjerr fjalën e me rradhë.
Diskutimi me qetsi ësht gjëja me e mirë midis dy partnerëve , qetsia e nervave ,të bën mirë dhe për shëndetin ?
po pse duhet ta kthesh cdo teme ne meshkuj vs femra?Ku ke mashkull shqiptare qe di te debatoj me qetesi oj shoqe?
Jam 100% e sigurt se edhe nese ka jan shum te rrall!
Ata nese nje grua u ngre zerin ata jan gati te ngren doren.
Sepse u bazova tek komenti i mozes, edhe kjo qe thash esht shum e vertet, spo i fus te gjith ne nje thes, por shumica po.po pse duhet ta kthesh cdo teme ne meshkuj vs femra?
e verteta sipas teje seshte e vertete absolute.Sepse u bazova tek komenti i mozes, edhe kjo qe thash esht shum e vertet, spo i fus te gjith ne nje thes, por shumica po.
Me kthe nje pergjigje, mendon qe shumica apo pakica e çifteve shqiptare mund te bejn nje debat te qete??e verteta sipas teje seshte e vertete absolute.
Ka ,jo të gjithë futen në një thes si i themi? ka dhe meshkuj që jan të arsyetueshëm dhe të qetë dhe pse partnerja ja bën nervin kaçurel ? njof njerëz të tillë dhe prandaj e thash që ka,siç e the dhe ti,me pakicë .Ku ke mashkull shqiptare qe di te debatoj me qetesi oj shoqe?
Jam 100% e sigurt se edhe nese ka jan shum te rrall!
Ata nese nje grua u ngre zerin ata jan gati te ngren doren.
Shiko shoqe .... une nuk e di si eshte balanca,nga shumica apo pakica.Me mthe nje pergjigje, mendon qe shumica apo pakica e çifteve shqiptare mund te bejn nje debat te qete??
Kjo esht arsyeja qe sinqerisht me raste urrej meshkujt, kur ven dore mbi nje femer, (edhe mendoj e bejn shum) mos te flas per gjera me ekstreme qe bejn se nuk esht tema e duhur..Ka ,jo të gjithë futen në një thes si i themi? ka dhe meshkuj që jan të arsyetueshëm dhe të qetë dhe pse partnerja ja bën nervin kaçurel ? njof njerëz të tillë dhe prandaj e thash që ka,siç e the dhe ti,me pakicë .
Mossssssss,vetëm ke dora nuk dua të dal se aty më bëhen nervat kaçurel ?
Ti i dashur shok mbron gjinen mashkullore, une mbroj e do e bej gjithmon gjinine femerore per shum arsye.Shiko shoqe .... une nuk e di si eshte balanca,nga shumica apo pakica.
kjo gje varet nga cifti dhe marredhenia qe ndertohet. une degjoj komshien time qe bertet gjithe diten dhe i shoqi jo.
duhet te them qe femrat shqiptare nuk dine te bejne debat me qetesi?
ku e pe ti qe po e mbroj une gjinine mashkullore?Ti i dashur shok mbron gjinen mashkullore, une mbroj e do e bej gjithmon gjinine femerore per shum arsye.
E ke bere edhe here tjera edhe po e ben edhe tani, ky esht realiteti pra i meshkujve shqiptare..thash spo i fus te gjith ne nje thes kshuqe ska pse preket as ti e askush!ku e pe ti qe po e mbroj une gjinine mashkullore?
se thashe qe ske pse e perdor termin "meshkujt shqiptare"?
Siç ka meshkuj ka dhe femra që nuk bëjn debat në qetsiShiko shoqe .... une nuk e di si eshte balanca,nga shumica apo pakica.
kjo gje varet nga cifti dhe marredhenia qe ndertohet. une degjoj komshien time qe bertet gjithe diten dhe i shoqi jo.
duhet te them qe femrat shqiptare nuk dine te bejne debat me qetesi?
Prandaj thash mossssssss dhe nuk e zgjata ,se ëshg tem tjetër kjoKjo esht arsyeja qe sinqerisht me raste urrej meshkujt, kur ven dore mbi nje femer, (edhe mendoj e bejn shum) mos te flas per gjera me ekstreme qe bejn se nuk esht tema e duhur..