Ncuq. E kam ralluar shume.Je on ?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ncuq. E kam ralluar shume.Je on ?![]()
Hy ralle. Tani pothuajse fare.Nuk te kam lexuar ndonjehere ne fakt ?
Mire ben .... ?Hy ralle. Tani pothuajse fare.
Po mua me ke lexuar ? Mbaj nickname Caco_Muratori, Caco_XhepistiMire ben .... ?
Jo nuk te di ?, nuk te kam lexuar !!Po mua me ke lexuar ? Mbaj nickname Caco_Muratori, Caco_Xhepisti
Po ti kafshe ca nofke mban o ?Hahahahahhahaa Caco e mbyte.?
E po une jam si puna e asaj pemes, kalojne te gjithe, ulen te gjithe nen hijen e saje po askush se ve re .Jo nuk te di ?, nuk te kam lexuar !!
SamitPo ti kafshe ca nofke mban o ?
Mbase kur futesh ti nuk jam une ? Kur futem une nuk je tiE po une jam si puna e asaj pemes, kalojne te gjithe, ulen te gjithe nen hijen e saje po askush se ve re .
Kur jam fut une ti skishe lind o cuc. ?Mbase kur futesh ti nuk jam une ? Kur futem une nuk je ti
As qe e ve ne dyshim ?Kur jam fut une ti skishe lind o cuc. ?
O ari a reqebull ca je ti o vlla, une 1 cop usta jam, pa shkoll ! Me falni . ?Caco i shpetove filtrit te etikes dhe seriozitetit.???
E la benzina vlla, ka nje Honda te shtrim ajo... ?Usta me shkollë. Kjo Frida pse iku nga rrjedha e bisedes?
Sikur te ishte i imi ?E la benzina vlla, ka nje Honda te shtrim ajo... ?
Aq me keq... na turperove lagjen, ja se so vijme ne ti japim 1 dore ! ? ik tashi fli gjum xhaxh. kali nixtaSikur te ishte i imi ?