Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa me shum te lexoj aq me shum te pelqej
Me duket se po filloj ti bie ne dashuri
Gje e mirSa kam qeshur .....
17 57Zemer me do tela qe perzihen kajher marin spoj u themi ka ana jon ahha
Tregom car kodi o ky nr?17 57
Ta kom thon privat kur flisnim der 5 mjesit, po sma men ti se ke qen per gjumesh?Tregom car kodi o ky nr?
Mke tregu shum kode per at mu ka perzi po sonte dej ne drek flasim msheht dhe ma tregonTa kom thon privat kur flisnim der 5 mjesit, po sma men ti se ke qen per gjumesh?
Normal produkt eshtMke tregu shum kode per at mu ka perzi po sonte dej ne drek flasim msheht dhe ma tregon
Ma mer mendja se produktet e tua qe i ekzekuton e kan ket kod ??
A thu duhemi na dy a ?Normal produkt esht
Njejte si dashnia jon qe o produkt i ne te dyve?
Qesh mir kush qesh i funitA thu duhemi na dy a ?
Mos e bo tmadhe se masanej me idhnohet do tjer qe mdojn para teje ??
Qe behesh vegetarish do te dua se kshtu si mishngrenes qe je kam frig?Qesh mir kush qesh i funit
Sdo majm zi ne te dy?
Kaq pak e?Qe behesh vegetarish do te dua se kshtu si mishngrenes qe je kam frig?
Uhaaa sa fjal tmdhaja ke thenKaq pak e?
Per dashnin boj ene sakrifica me te mdhoja?![]()
A ka mundsi tju therras siren(deti, jo ambulance)Uhaaa sa fjal tmdhaja ke then
Hajde pra propozom publicki ti plasi dushmajt ??
Vec thir ti se kejt vijn vet ??A ka mundsi tju therras siren(deti, jo ambulance)
Shum thon qe dashnia fillon nga stomaku dhe un e besojVec thir ti se kejt vijn vet ??
Dhe un ha mish po e mar te gatshem pa ja bo vet torturat ,ndihem kishe me pak fajtoreShum thon qe dashnia fillon nga stomaku dhe un e besoj
Si vegjetariane qe je, mi ke thjeshtu gjonat shum.
Do rrim te dy maj pemve tu honger fruta