• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë lloj zemre je ti?

Ore ti zemra esht e jotja jo imjaaaa zgjidhe ti thot. Ku di un si je ne kto momente tii

Ca zemre jam une a ???
Zemer idiote......

Ha Ha Ha Ha cke o jol idiote thot ?
0 per zotin po
Idjote komplet......
As din me rrejt. As din me mashtru. Per me tradhtu dikend tjeter jo e jo njihere..
Si ka ardhe kjo dita sot
Femra don genjy we te te doje me shume
Don mashtru we te besoje
Don tradhtu qe mos te ndahet kurre
Po ca me ba se kam ate prerje

0 per zotin po
Idjote komplet......
As din me rrejt. As din me mashtru. Per me tradhtu dikend tjeter jo e jo njihere..
Si ka ardhe kjo dita sot
Femra don genjy we te te doje me shume
Don mashtru we te besoje
Don tradhtu qe mos te ndahet kurre
Po ca me ba se kam ate prerje
Joli sa ngjajm ? rendesi ka ndergjegja paster vlla ?!

Po ku ta pjerdhin ndergjegjjen kto femrat e sotshmit re vlla...... ka vdeke ndergjegja te kto o @LABBY
RENDESI KA PER MUA QE UNE TE JEM I SINQERTE SE CFARE MENDOJNE TE TJERET PUNE PER TA

Back
Lartë