• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cfarë keni bërë sot?

pse keq osht me kan katunar aaaaaa
Joo asifice , unë katnare jam ???????
Katnarlleku i ktyne asht vetm në mendjen e tyne!
Pra steriotipi ( dmth e kan kriju mendjen e tyne) se qytetaria të dashtun njerz nuk ka t'baj fareeeee mee vendin ku rrin, po me edukaten që ki me formimin që ke dhe mw vlerat që mbartë!
@KaTiLe se kisha me ty, por mqns mu dha mundêsia e thash??

Kurgjo skam bo cka kam me bo ?

By: Unikkatil

Joo asifice , unë katnare jam ???????
Katnarlleku i ktyne asht vetm në mendjen e tyne!
Pra steriotipi ( dmth e kan kriju mendjen e tyne) se qytetaria të dashtun njerz nuk ka t'baj fareeeee mee vendin ku rrin, po me edukaten që ki me formimin që ke dhe mw vlerat që mbartë!
@KaTiLe se kisha me ty, por mqns mu dha mundêsia e thash??
po un ska 7 vjet maj kam dal qytet hala era katun mvjen edhe per kta jam e lumtur
kam 1 jav qe shkoj katun timin aty osht jet jo ktu

@Meloo o nare ca ke mi ? une qe ta dalloja jane apo jo fmit kur dolen nga barku nones i dhash djath te bardhe po e hongren eshte fmija im ?

Kam pire ilacet e mengjesit, pastaj kam ngrene mengjes. Pritet storia ne vazhdim...

Shumecka, roman del me shkru

Back
Lartë