• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfare ka më të keqe se vdekja ?

Te ndahesh nga jeta plot pengje
Mos te kesh bere gjerat qe te ka dashur zemra ti beje, te mos kesh jetuar vertete
Hall i madh ê?
Zemra at pune ka?

Keto mendime e lene mbrapa njeriun dhe e bejne te gaboje sa sduhet.
Njeriu duhet te jete i mjaftueshem.
Dhe me shume se gjithcka tjeter jeta do mend.
Kush ka perdor zemren ne marrjen e vendimeve, eshte bere kurban i saj.

Hall i madh ê?
Zemra at pune ka?

Keto mendime e lene mbrapa njeriun dhe e bejne te gaboje sa sduhet.
Njeriu duhet te jete i mjaftueshem.
Dhe me shume se gjithcka tjeter jeta do mend.
Kush ka perdor zemren ne marrjen e vendimeve, eshte bere kurban i saj.
Nuk mendoj se ngelem mrapa duke menduar keshtu✌️
Dhe varet se per cfare behet fjale, si mendja ashtu dhe zemra kane rolin e tyre. Duhet te gjesh nje harmoni mes te dyjave. Komenti im nuk nenkuptonte qe te veprojme vetem me zemer, nenkupton qe te arrijme te bejme nje jete ashtu si duam dhe jo te stepemi duke menduar qe obobo po bej gabim dhe me vone te kemi pendesa per gjera qe do donim ti kishim bere dhe gjithashtu nenkupton qe me keq sesa te vdesesh eshte te mos jetosh nderkohe qe je gjalle.

Dhe varet se per cfare behet fjale, si mendja ashtu dhe zemra kane rolin e tyre. Duhet te gjesh nje harmoni mes te dyjave. Komenti im nuk nenkuptonte qe te veprojme vetem me zemer, nenkupton qe te arrijme te bejme nje jete ashtu si duam dhe jo te stepemi duke menduar qe obobo po bej gabim dhe me vone te kemi pendesa per gjera qe do donim ti kishim bere dhe gjithashtu nenkupton qe me keq sesa te vdesesh eshte te mos jetosh nderkohe qe je gjalle.
Njeriu ska pse te ket pendesa per zgjedhjet qe ben ne nje moment kur situatat ja kan kerkuar te bej ate zgjedhje!
Gabimi esht kur nuk ben zgjedhjen e duhur kur situatat ndryshojne!

Me pak fjale, njeriu behet kurban i vendimeve te veta?
Kam pare shume te tille.
Uroj per kedo mos bien ne kurthin "sepse keshtu dua" sepse jeta te tregon nje dite se ka dhe "duhet"
Faleminderit per pergjigjen ?

Me pak fjale, njeriu behet kurban i vendimeve te veta?
Kam pare shume te tille.
Uroj per kedo mos bien ne kurthin "sepse keshtu dua" sepse jeta te tregon nje dite se ka dhe "duhet"
Faleminderit per pergjigjen ?
Prap nuk po me kupton ?
Nuk po thot njeri qe duhet bere vetem ajo qe do dhe duhet neglizhuar ajo qe duhet, me duket se po lexon vetem ate qe do te lexosh ✌️

Prap nuk po me kupton ?
Nuk po thot njeri qe duhet bere vetem ajo qe do dhe duhet neglizhuar ajo qe duhet, me duket se po lexon vetem ate qe do te lexosh ✌️
Une kapa thelbin, " levozhgat sme duhen"?
Te pershendes dhe faleminderit ?

Po qe mshkoj ne men qe barazimi i vdekjes qe se kupton mund te perkthehet ne nje fjale te vetme?!
Mirazh
Mos lodhena kot ?

Back
Lartë