Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ok Kosovar je ngaterru trilece doje me than ???? sa maraklij more hmmmTe bej 3/she
Heh fiks dicka e tille ??Ok Kosovar je ngaterru trilece doje me than ???? sa maraklij more hmmm
Te shkonTe llastohem
Se edin na te jashtmin ngaterrohemi me Shqipen ?????Heh fiks dicka e tille ??
Beje 4/she me mireTe bej 3/she
Urime dhe suksese me shpirtin plot sikur deshiron insha'Allah ??Më pëlqejnë dy arritje të mijat.
Që ja kisha vendos vetes si objektiva që deri në dhjetor të 2022 do ti arrija:
Një të çërtifikohem si mësuse ndihmëse që sapo jam çërtifikuar dhe jamm super happy???.
E dyta ishte reduktimi i kohës në forum, pra të mos ishaa aktive shumë, ti lija zënkat?.
Gja që e kam arritur , se siq e keni vën re dhe ju nuk jam ma aq aktive sa ma parë.??.
Tani chüs ?
Ikaa.
Tani objektivi i 2023 asht patenta ?.
Ene "burri" ???shaka per kte të fundit.
Por që pasi plotsoshesh nga ana profesionale nrm që don me pas dikë që të mbështet dhe ta ndash kohën dhe gjithçka me atë dikë .???
Urime dhe ndjehu krenare per gjdo gje qe arrit veq suksese dhe para yll??????Më pëlqejnë dy arritje të mijat.
Që ja kisha vendos vetes si objektiva që deri në dhjetor të 2022 do ti arrija:
Një të çërtifikohem si mësuse ndihmëse që sapo jam çërtifikuar dhe jamm super happy???.
E dyta ishte reduktimi i kohës në forum, pra të mos ishaa aktive shumë, ti lija zënkat?.
Gja që e kam arritur , se siq e keni vën re dhe ju nuk jam ma aq aktive sa ma parë.??.
Tani chüs ?
Ikaa.
Tani objektivi i 2023 asht patenta ?.
Ene "burri" ???shaka per kte të fundit.
Por që pasi plotsoshesh nga ana profesionale nrm që don me pas dikë që të mbështet dhe ta ndash kohën dhe gjithçka me atë dikë .???
Muchacho, estoi mui kantada por ti ?Me pelqen ta mesoje nje dite gjuhen spanjolle
Po ti je e bukur o gjethe Ulliri!Qe jam ne paqe me veten dhe ndjehem bukur ne shpirt???
Me pelqen.....Te shkaterroj nerva ?
Amonje binjakia ime ti
Kujt do tja shkaterrojm nervat ?je binjakia ime ti
Cuando logré aprender el idioma árabe, esto no se discute en absoluto.Muchacho, estoi mui kantada por ti ?