• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë ju ka mësuar forumi NeTeDy ?

Me dilte qe kisha komentuar ketu por se mbaj mend se ca .. po nqs me pyet tani do thoja ..per mua asgje te jem e sinqert ✌?

Me ka mesuar @Pepsi qe sa me shum rri ktu humbas vlerat e vetes .
po me fal qe te bera meme me kte shprehjen tate dhe ty se sishte kjo qellimi po ti e di gazi jon eshte gazi jon . Gabime kam shum por zdij ti iki me vrap ama nuk tallet kush me mua ne jeten Reale kte dij ta bej mir e do e bej gjith jetes . @Pepsi e di ca fitova kte muj ? Vetes nje 2023 me specjal ❤️
@Pepsi dhe dicka e si pse te referohem ty sepse je shum i zgjuar dhe ndonse te kam then as ti se merito ktu te jesh por sta kam then sepse ti kudo qe te jesh rri me dinjitet ?

@Lina sapo lexova veten ❤️ Por kam ber gabim do baj me pergjegjesi per veprimet e mia sidomos per @Fié se sesh per ktu !
pa merak nese ka dicka qe tregon a jam a sjam e vendos vet un besoj se deri msot askush smka mbajt per dore me tregu kush eshte e mira dhe e keqja.
ok me shpjegove per forumin gje qe e kishe evitu shum shpesh dhe mfute por “I dashur forum , une dhe ti jemi takuar ne kohe dhe menyre te gabuar”
Gjithsesi pertej te gjithave MENDOJ E JAM E SIGURT qe forumin e ben ti vete si e do askush nga te tjeret.

@Alcyon , cdo gje personale e zgjedh nepermjet PV, jo npublik. Mos e tepro, eshte hera e fundit qe ta terheqi verejtjen, tlutem tregou me e kujdesshme .

Back
Lartë