Like vetem qe nuk meresh me llafe?Qe te jem i drejt dhe i sinqert mos te merem me llafe mos te bej te mirin duke ditur qe jam munduar te bej gropen te jem ai qe jam ne jeten reale me pak llafe te jem njeri ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Like vetem qe nuk meresh me llafe?Qe te jem i drejt dhe i sinqert mos te merem me llafe mos te bej te mirin duke ditur qe jam munduar te bej gropen te jem ai qe jam ne jeten reale me pak llafe te jem njeri ?
Si Ti psh! Pozitive si personazh e qete dhe e edukuar mire?Ka njerez me vlera e ketu!
Ja dhe njeri me vlera!Si Ti psh! Pozitive si personazh e qete dhe e edukuar mire?
Dhe ta dish qe spara bej komplimente?
??
Epo te ofendosh veten kshu vetem ty te kam pare! Apo quhet komoliment I kohes moderne ?Me ler moj ???
Quhet marketing ???Epo te ofendosh veten kshu vetem ty te kam pare! Apo quhet komoliment I kohes moderne ?
Bonne idée ?
I like youBoy ur not selling ?
Forumi me ka mesuar qe perveq lekures tende as kujt mos i beso ?So te gjithe e din qe Forumet u mundesojne perdoruesve te nderveprojn me njeri tjetrin, t’diskutojn tema te ndryshme ,e t’shkembejn keshilla e mendime..
(Ne mos gaboj iu ofron ene eksperienca dashurie lol , tallem)
Tregoni( if you want ):
• Ne cilin vit jeni regjistruar per here te pare ne nje forum ?
• Cfare ju ka mesuar Forumi apo Forumet shqiptare?
View attachment 28338
Forumi i dha jetë një udhërrëfyesi për përpjekjet vijuese.Forumi me ka mesuar qe perveq lekures tende as kujt mos i beso ?
Te lumt fjal me vend deri me tash skam lexu nje femer aq te sinqert sinqerisht me vje mir qe qenke e drejt per drejt keshtu jam edhe un ne pelqen realiteti padrejtesin smundem ti duroj ne mendojm sikur ne jan edhe te tjeret sa me shum te respekton dikan aq me keq ta kthen respekt pa fund nga ana ime.Por ka njerëz që ia vlen ti lexosh e ti bësh miq përtej kësaj ?
- Zhargonin e përditshëm të tipit si : lol, e o e , o me mo ...ec
- Të pasurit akses, duket sikur kanë botën në dorë
- Ofendime vend e pavend, mllefe, urrejtje, share sekretesh që u besohen në sinqeritet etj
- Fjalë të reja për arsye antarësh nga origjina të ndryshme
- Trima tastierash
që kërcënojnë sa lart e poshtë
- Budalliqe pa kufi
- Të qeshura ndonjëherë
- E shumëllojshmëri që sdua ti rendis më?
Prit se kam mësuar më shumë?Te lumt fjal me vend deri me tash skam lexu nje femer aq te sinqert sinqerisht me vje mir qe qenke e drejt per drejt keshtu jam edhe un ne pelqen realiteti padrejtesin smundem ti duroj ne mendojm sikur ne jan edhe te tjeret sa me shum te respekton dikan aq me keq ta kthen respekt pa fund nga ana ime.
Sma sekrete ti jo?Prit se kam mësuar më shumë?
Jam.libër i hapurSma sekrete ti jo?
Ca ka barku, nxjerr bardhaku?Jam.libër i hapur
Smi mba barku?