• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë ju ka mësuar forumi NeTeDy ?

Tash e km bo 1 vit e 10 dite
Si me pas nje jete ktu ?

Ca na msoi,ca sna msoi ska rendesi perderisa hala rrim ktu

So te gjithe e din qe Forumet u mundesojne perdoruesve te nderveprojn me njeri tjetrin, t’diskutojn tema te ndryshme ,e t’shkembejn keshilla e mendime..
(Ne mos gaboj iu ofron ene eksperienca dashurie lol , tallem :p )

Tregoni( if you want ):

• Ne cilin vit jeni regjistruar per here te pare ne nje forum ?

• Cfare ju ka mesuar Forumi apo Forumet shqiptare?

View attachment 28338

Këtu në 2017.

Më ka mësu të përdor maskat përpara kohës covidiane.

qe te jem ky qe jam pa maske se do quhesha hipokrit dhe shumfytyrsh ,te respektoj cdo njeri qe forumon ketu ....

Forumet kanë qënë një platformë virtuale ku shkëmbeje një larmishmëri mendimesh nga më të ndryshme në të gjitha të sektorëve e jetës. Një konglomerat të niveleve të ndryshme njerzish nga të gjitha anët, mbrenda dhe jashtë vendit ku vertetë mësoje dhe shkëmbeje mjaft gjëra me vlerë.
Sepse, dikur internet ishte një privilegj për një farë niveli njerzish që ishte e mundur vetëm nëpërmjet pc.
Sot e ka në xhep kushdo...! Dhe janë kthyer forumet vetëm një një ambjent mhb chit chat.

Siq e thonte edhe filozofi Umberto Eco: "platformat sociale janë një shpikje idiote, sepse i jep të njëjtën drejtë fjale një pijaneci njësoj si një shkencëtari me çmim nobel."

Më ka bërë aktore në këtë teatër megaloman, ku çdo pjesëmarës vë flamurin e vet dhe ka të gatshme në xhep vulën amendamente.
Megjithatë, ne jemi aktorë (profesionist e preferoj) edhe në jetën reale. Në punë, me shoqërinë, etj., atëherë kur i përshtatemi bon tonit. Ku qëndron dallimi? Këtu mbase kemi më shumë liri të përzgjedhim doracakun, që me raste e përpilojmë sipas qefit.

Qe me qene i thjesht dhe te tregosh kush je vertet ste do njeri...
Duhet te gjesh foto nga Google...e te besh si boss?
Ata ato që gënjejnë me foto gugëlli gënjejnë më shumë veten se sa ne.
Wake up o xhoker.
Mos u zhgënje se stë duan për atë çka nuk shtiresh dot..mos u përhumb në ëndrra e mos e humb veten e besimin.

Ata ato që gënjejnë me foto gugëlli gënjejnë më shumë veten se sa ne.
Wake up o xhoker.
Mos u zhgënje se stë duan për atë çka nuk shtiresh dot..mos u përhumb në ëndrra e mos e humb veten e besimin.
Kjo eshte thjesht e verteta e forumit..
Nuk eshte se une zhgenjehem nga kjo..
Pasi do beja dhe une te njejten gje..
Por une ky jam ...ja u shtira ktu.. ne realit nuk shtirem dot...
As nuk humbas besimin pasi ky eshte fati im kshu do e jetoj..
I pasur nuk jam po as te shpresoj nga ndonje nuk shpresoj. ..
Ti faleminderit per keshillen e kuptoj shume mire thelbin cka do te thuash ?

Back
Lartë