• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë ju ka bërë të buzëqeshni sot?

Ana ime vlla ska lidhje me Lugushnjen.. + qe ca jan Fierak Fierak brenda vlla nuk flasin ashtu,ca jan te ardhur,Pitbull Mallkastre e nga zonat Rurale jan Berrnut Skandal.

Hahahahaha!?

“Kumbullat e zeza, ato të mëdhatë, më pëlqejnë shumë. Bleva dy kile tek një fshatar, i lava nja dhjetë kokrra dhe kafshova një. E ëmbël. Kur bëra t'i fus kafshatën e dytë, shoh një gjysëm krimbi. Isha shumë vonë për të pështyrë gjysmën tjetër. Tashmë ajo duhet të ishte diku midis ezofagut dhe stomakut. M'u dhimbs krimbi i shkretë. E vetmja gjë që mund të bëja për të, ishte 'bashkimi familjar'. E hëngra dhe gjysmën që lëvizte në tulin e kumbullës, me dëshirën e mirë që ato të rigjejnë njëra-tjetrën dhe të rehatohen aty në stomak. Në fund të fundit, edhe ti që po lexon, ashtu do kishe vepruar.

--------
Morali: Kur hani kumbulla të zeza, mos shikoni kumbullën, por shikoni larg...!”

Burimi: Living

@Vinjol me sms e tij, si gjithmone me ben te qesh, gjysmen e shkruan shqip e gjysmen kinezce

Nje lajm qe kisha nje jave qe e prisja...

Komwnti. I njones qe tha jam lesbike :p

Back
Lartë