• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cfarë ju ka bërë më shumë përshtypje sot ?

Se sa poshte mundet te bjeri njeriu per te mar pak vemendje.

Last edited:
Desh lujta menc bebo , isha ne sallon e shof oren ne tel ishte 8:12 , vij ne kuzhine me bo kafe , hudh syt ne Mur shof 9:12 , edhe thash me vete mosss e 10jeva dhe sot , duhet mu bo gati per ne kishe se eshte e diel. ?
Hahahahhahahaha,une mendova se isha ne shkolle sot nena po gatuante dhe i filloj ti bertas po ca ben pse sme zgjon e di qe me perjashtojn, u te keqen nena tha po sot eshte e diel te paska len mendja shpejt moj bij je dhe e re ??

Hahahahhahahaha,une mendova se isha ne shkolle sot nena po gatuante dhe i filloj ti bertas po ca ben pse sme zgjon e di qe me perjashtojn, u te keqen nena tha po sot eshte e diel te paska len mendja shpejt moj bij je dhe e re ??
Thuj nenes te bej ca pite pls . ??

Back
Lartë