• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë i thua vetes kur shikohesh në pasqyrë?

ALekSa

I think my guardian angel drinks
ANETAR ✓
LV
0

34408

Çfare i thuani vetes shprehuni ?..

Jeni te dashur ,te sjellshem apo kritikues e gjykues?
Jeni ne gjendje te shihni energjin e bukuris se shpirtit tuaj apo ndonje te metë?

Nuk e kuptova mire kete fjalen ‘tromaksem’ mendova mos e ke frike pasqyren lool ?.
Jo kam frik reflektimin e imazhit tim ne pasqyr

Tromaksjen ne rregull e ke kuptu ti
Po sencin e fjalis e kam ber un turli

@ANGELIQUE ti sa do te shkruash shqip kurr sdo msosh shqip
Tromakesm= trembem,tmerrohem ka shum kuptime
Mahica= bulze ne gjuhe letrare fanell i thon korcart tesh i thon shkodront
Tu bona si fjalor shqip kosovarce shqip

Me pas qene Pikaso gjalle tme kishte pikturu shtrenjte do ishte shite piktura aq i mire qe jam une ??????

Ndrysho or budallë
SjAne te gjithe te sinqerte si ti...

zakonnisht pse me shef...te duket vetja e mire dardhat ke akoma se ke bo trupin tamam dele mos ha shum pasaj aa tvdes um x veten qe sme kthen pergjigje

Back
Lartë