Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Shikim vrastares ke o shoki ??Rrugicat e ngushta
Sipas meje te garantoj se nqs ai frut eshte frut qe arrihet nga te gjitha duart qe arrijne ta prekin (nga e tille me duket si gjemb gomari) dicka qe s'me lumturon
Shfryhu se te ben mire, nxjerr jashte viruset e keqija? ....Se di...as dua tja dij... As se vras mendjen.... Se gjinija mashkullore as vet se din... Se kur kan lek humbasin ndjenjat njerezore.. Kur kan punen kerkojn m shum lek.. Kur kan nje femer super e tradhtojn prap se prap... Kur i kan t gjitha n rregull i duket vetja zoti i zbritur n tok dhe mund t bejn ca ti doj qefi me cdonjeri n jeten e familjen e tyre...me keqardhje them se i kam humbur shpresat ke gjinija tjeter. E them kte gje me plot bindje jo vetem nga esperienca personale por se dhe shof shum cifte rreth e rrotull q po nje h**le jan... Sjam feministe se dhe femra ka humbur shum kohet e fundit dhe ka plot kucedra 8 kemshe... Por n pergjesi e ka fajin burri se kot nuk i thon Burr! Sorry per shfryrjen emotive.
Paqe e dashuri.
Protestoj e kundershtoj.Se di...as dua tja dij... As se vras mendjen.... Se gjinija mashkullore as vet se din... Se kur kan lek humbasin ndjenjat njerezore.. Kur kan punen kerkojn m shum lek.. Kur kan nje femer super e tradhtojn prap se prap... Kur i kan t gjitha n rregull i duket vetja zoti i zbritur n tok dhe mund t bejn ca ti doj qefi me cdonjeri n jeten e familjen e tyre...me keqardhje them se i kam humbur shpresat ke gjinija tjeter. E them kte gje me plot bindje jo vetem nga esperienca personale por se dhe shof shum cifte rreth e rrotull q po nje h**le jan... Sjam feministe se dhe femra ka humbur shum kohet e fundit dhe ka plot kucedra 8 kemshe... Por n pergjesi e ka fajin burri se kot nuk i thon Burr! Sorry per shfryrjen emotive.
Paqe e dashuri.
Veshtir... Ska munsin t ndrroj mendim... Trust me! ?Protestoj e kundershtoj.
Por asesi se kam fuqi ta ndryshoj memdimin tend.
![]()