Kena prozhektor Llaq edhe dylbi nate infra, pa problem.hahahaha vec mos u nxi shum ... se kena hall se sdo tshofim hic![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kena prozhektor Llaq edhe dylbi nate infra, pa problem.hahahaha vec mos u nxi shum ... se kena hall se sdo tshofim hic![]()
Ja do e kqyrim dhe ket punO Llaqo jepi dy alternativa t pakten, o t'hudhi foton e vet o t sjelli gocen e tezes qe i hedh fotot, ketu n forum ?
hahahahaahahah po pra mire e ke ti .. se dhe ne sikur u msume me ate gocen e tezes ksajO Llaqo jepi dy alternativa t pakten, o t'hudhi foton e vet o t sjelli gocen e tezes qe i hedh fotot, ketu n forum ?
Une mendoj ndryshe, kur zgerdhihesh kot e sta thote askush, tkrijohet bindja qe ske asgje, eshte ok. Por kur e kupton qe po qeshesh kot, zgerdhihesh kot, atehere muhabeti ndryshon, mendimi im.Te zgerdhihesh kot nuk eshte ves o haver. Gjithsesi une besoj se kur je ne maje te hurrit nuk ke kohe me u zgerdhi. ?
Une nuk e ndryshoj mendimin, ata me IQ nuk zgerdhihen kot. Pike.Une mendoj ndryshe, kur zgerdhihesh kot e sta thote askush, tkrijohet bindja qe ske asgje, eshte ok. Por kur e kupton qe po qeshesh kot, zgerdhihesh kot, atehere muhabeti ndryshon, mendimi im.
As une ?4 fq e gjë nuk na thatë
Nga ty kuptova që nuk duhet me u zgërdhi pa lidhjeAs une ?
Dhe ky eshte starti kur fillon me më terhjek si insan mas pari.Nga ty kuptova që nuk duhet me u zgërdhi pa lidhje
Ske skaner ti shth ? Merrja hua @Moza ?4 fq e gjë nuk na thatë
Rri bigu se ka shku boja e zez shtrenjt???Ske skaner ti shth ? Merrja hua @Moza ?
Skaner jo fotokopje o mendje ?Rri bigu se ka shku boja e zez shtrenjt???
Ti të huton ?Skaner jo fotokopje o mendje ?
M duket se dashke me mdhon pecin qe t kerkoi @Mignonne ?Ti të huton ??
?
ktej do byrek e ktej skaner????
Kush eshte ai gomari qe t ka thon kshu ? ?sa I ka xixat sa a I ka ngja kimit
e budalliqe si keto?
Vetem kaq aaaaa?sa I ka xixat sa a I ka ngja kimit
e budalliqe si keto?
Ka pecin e vet ajo?? unë kam timin?? nuk hyj në borxh?