• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë e ke personin sipër teje ?! ?

Nuk do e teproja me fjal te bukura po do thoja qe eshte kenaqesi te lexosh postimet e saj ???

Nuk do postoja fare as nje fjal se ajo e di mire ca do thoja ???????????⭐⭐⭐⭐⭐

Shefe?

Na ka bo karagjoze si vetja.
Ja ta them një herë e mirë se ça mendimi kam për ty.
Në këto 4-5 vite kemi lexuar për njëri-tjetrin, kemi bërë humor, kemi pasur e përplasje të vogla, keqkuptime por nuk kanë zgjatur më shumë se 3 ditë.
Je një djalë i çiltër e plot humor.
Kam konsideratë të lartë për ty dhe askush nuk ma ndryshon respektin që kam.për ty .
Virtualiteti vetëm budalliqe ka por ti je një e mirë që më bën të ndihem mirë.
Të kam xhan paku?

@Mignonne nje person qe me jep humor!
Por dhe shume mesazhe me kuptime!
Je nje ikon shume e embel,mjaftueshem e permbajtur dhe e brisht.
Me jep pershtypjen e nje luleje te bukur qe te vjen keq ta kepusesh ndonese eshte tunduese bukuria e saj per ta pasur per vete.(per meshkujt kjo)
Per mua je nje person qe te lexoj me shume kenaqesi ??

Back
Lartë