• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cfare e bën dike te largohet pa arsye....

Cdo largim e ka nje arsye. Nese do ishte formuluar ndryshe titulli i temes .. mbase pa dhene arsye , mund te them qe largimi pa dhene arsye behet ne ato raste kur dikush eshte i paafte te perballet me frikerat dhe komplekset e veta dhe si rrjedhoje zgjedh te lendoje dike pa i dhene mundesine te kuptoje se kush realisht je .
Ja fus kot ndonjihere une , mos i merrni seriozisht keto qe them ?
Ska lidhje me frikerat dhe as komplekset!
Dicka nuk funksionin largohen! Dhe skane pse te shpjegohen shit happens.

Skam arsye nga asgje dhe nga asgje te largohem kur cdo gje e bej me vetedije, dhe kur kam njeri i lire me koken lart qe nuk i kam borxh askujt.

Nuk mendoj se dikush ik pa arsye .......e pamundur nje arsye don kete thjesht varet menyra dikush ike duke ulur dikush ike ne heshtje

Kur nuk mund tluajne me ty, gjejne nje loder me te lehte, andaj .

Nuk mendoj se dikush ik pa arsye .......e pamundur nje arsye don kete thjesht varet menyra dikush ike duke uluritur dikush ike ne heshtje

Back
Lartë