Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ndihmoje dhe ti . ?Kercitja ?
Rri mir ti se he heee?Kercitja ?
Ehe ehe .?Burrrrr qe ti mbaj me frana se vet vetem gaz din![]()
Pervec mirtush kutelit se ajo dihetEhe ehe .?
Ca oshte kjo matematike e pakuptushme o daku, shkruaj numrat shqip se smarim vesh arabishte1 x 2 ose Gol-Gol 3+ ??
Ca emri ekzotik I paske vu . ?Pervec mirtush kutelit se ajo dihet![]()
GG 3+ dmth : duhet te shenojne te dyja ekipet nga nje Gol , dhe gjithe ndeshja me shume se dy goal qe te fitosh . ?Ca oshte kjo matematike e pakuptushme o daku, shkruaj numrat shqip se smarim vesh arabishte![]()
Si ke qen ti ne matematik o daku???Ca oshte kjo matematike e pakuptushme o daku, shkruaj numrat shqip se smarim vesh arabishte![]()
Une jam tifoze e Juventusit ore humbi ekipa ime asgje nuk shenoje!GG 3+ dmth : duhet te shenojne te dyja ekipet nga nje Gol , dhe gjithe ndeshja me shume se dy goal qe te fitosh . ?
Ore une tone diten merrem me numra edhe ne gjume numroje , po kete matematiken tende arabe qe se kuptova fare, ku ke bo shkollen o daku , aman!Si ke qen ti ne matematik o daku???
?Une jam tifoze e Juventusit ore humbi ekipa ime asgje nuk shenoje!![]()
Qyqa televizori im e nxori humbje sigurisht eshte me Milanin, sa shkoje shpi e nxjerre mbas dere... po thashe qe jam tifoze por pa be shikueshmeri?
Vec mu mos mthuj humbi se ta them edhe sec kur e boni golin e fitores , fitoi Juvja kte jave ooo Manushaqe . ?
Daku E kom mbaru shkoll nate ? po nuk merke vesh ti nga gjella me presh ??Ore une tone diten merrem me numra edhe ne gjume numroje , po kete matematiken tende arabe qe se kuptova fare, ku ke bo shkollen o daku , aman!![]()
Ajo ish për burra që sdin çthon ?Shif @Marss ca thot ?
S'jam konsumatore e preshit edhe pse eshte i shendetshem. Epo secili shijen e vete ore, po he mos me thyaj kaq direkt se smarr vesh se me humb vullnetin per jeteDaku E kom mbaru shkoll nate ? po nuk merke vesh ti nga gjella me presh ??
Kjo gje arrihet me pune ??S'jam konsumatore e preshit edhe pse eshte i shendetshem. Epo secili shijen e vete ore, po he mos me thyaj kaq direkt se smarr vesh se me humb vullnetin per jete![]()
Sqenka per mua atehere o daku, vazhdo ti se ja ke morr dorenKjo gje arrihet me pune ??