• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Çfarë doni t'i thoni ?

Mos e pyet kurre nje femer per moshen dhe per pagen😂
Pune si gjithe studentet me paga minimale qe dihet,por tn po i futem te mesoj e cik gjerm e te hy per call center se kta kan rroge te mire
Te pyta pa te keq.
Nqs ke nevoj per ndim per pune, gjithmon nqs je ne tirane ka mundesi dhe hapaira mbi 600-700 ne muaj dhe makin.
Jetesa ne tirane eshte e veshtir dhe sidomos per ato qe vijn nga rrethet se i vret qeraja.
E di qe nuk pytet por te pyta per qellim te mire. 🤗🤗

Te pyta pa te keq.
Nqs ke nevoj per ndim per pune, gjithmon nqs je ne tirane ka mundesi dhe hapaira mbi 600-700 ne muaj dhe makin.
Jetesa ne tirane eshte e veshtir dhe sidomos per ato qe vijn nga rrethet se i vret qeraja.
E di qe nuk pytet por te pyta per qellim te mire. 🤗🤗
E di qe pa te keq e kishe,por mua sme vret qeraja se e kam shtepin time ketu🤗
Fati im i mire qe prindrit jetojn jasht shtet dhe plus rroges kam dhe mbeshtetje te madhe financiare nga ata🤗

E di qe pa te keq e kishe,por mua sme vret qeraja se e kam shtepin time ketu🤗
Fati im i mire qe prindrit jetojn jasht shtet dhe plus rroges kam dhe mbeshtetje te madhe financiare nga ata🤗
Atehere.
Boll u qafe 😜😜😜
Shijo moshen. Puno per tu mesuar me punen dhe jo per pagem. Se do kesh koh pastaj per te tjerat avash avash

Xhuma te pranuat per ata qe e falin

@centos 🫂

Sa e urte je kur flen lol

Mos u tut se s'ta nxo femren :p

Back
Lartë