Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rrush rrush rrapatush
Ti e di se te kam xhan!
Bebw seshte shume aktive, :/@Moonrunes rrapatush beji te fala bebes ...shpresoj te jete mire![]()
Ku tdush m thjesht mthuj , im ready gjithmon@No_Money te merkuren jam turni dyt,do ikim te hebs?![]()
E kam srz,pz dalim,jam shume e shemtuar live mund ta vertetoj e @Mignonne ,po te pergatis mos trembeshKu tdush m thjesht mthuj , im ready gjithmon![]()
Edhe ca pastaj??E kam srz,pz dalim,jam shume e shemtuar live mund ta vertetoj e @Mignonne ,po te pergatis mos trembesh![]()
Pun e madhe fort pse une ke mar vesh gje qe jam ndnj aktor hollivudiPo di une e shkreta mos ndihesh keq pran nje ufo![]()
Dalim pz une se kam prblmPun e madhe fort pse une ke mar vesh gje *** jam ndnj aktor hollivudi
Barkderr pra vetem se sjam qeros![]()
Kur dush m une te thash e kur te erdhi migniolja po u fshehe tiDalim pz une se kam prblm
Donim mhb gocash ne ate dite te shanim cik foruminKur dush m une te thash e kur te erdhi migniolja po u fshehe ti![]()