Askush për besë ?? se skan shance , po nga leximet që lexoj thash me vete sa jan shtuar ???kush tka nguc![]()
E di që më tepër të shkonte emri nanushi se me ktë?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Askush për besë ?? se skan shance , po nga leximet që lexoj thash me vete sa jan shtuar ???kush tka nguc![]()
SA JAN SHTUUNa mbytën budallenjtë ???
Askush për besë ?? se skan shance , po nga leximet që lexoj thash me vete sa jan shtuar ???
FIKS!Askush për besë ?? se skan shance , po nga leximet që lexoj thash me vete sa jan shtuar ???
Un kam qen pushim ca kohe mos mfusni nlist ?SA JAN SHTUU![]()
tiii??Un kam qen pushim ca kohe mos mfusni nlist ?
Qysh kur të iku ai titulli i shpifur princesh? dole nga lista përfundimisht???Un kam qen pushim ca kohe mos mfusni nlist ?
Fizikisht.tiii??
gjalle jee?
Nuk do e quaja titull shpifsir sepse aty gjeja veten ?Qysh kur të iku ai titulli i shpifur princesh? dole nga lista përfundimisht???
Une sta varaFizikisht.
Se shpirterisht vdiqa qekur sma vare mo.
Rri pash zotin se shyqyr na dole në origjinë ?hë të keqen mos qaj më???Nuk do e quaja titull shpifsir sepse aty gjeja veten ?
?
I paske hy halleve dhe ti@centos vetem mua me del keshtu ky chati apo eshte problem gjeneral View attachment 163496

Jo m ca zhurme po me verte ste kisha pa .... a je mire??
Pse kaq shum zhurmë bëj ?që u ndje mungesa ?