Ne që nuk ndihemi gjurmojmë më shumë ?Thashe e une si CIA amerikane qe jam nuk i rashe ne te ????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne që nuk ndihemi gjurmojmë më shumë ?Thashe e une si CIA amerikane qe jam nuk i rashe ne te ????
Pse nuk e ka postuar??? Une votova Uratën@Lina aman postoje konkursin sot se spo duroj dot?
Vrt? Qenkam qorre une i biePse nuk e ka postuar??? Une votova Uratën
@Lina aman postoje konkursin sot se spo duroj dot?
Duhet pyetur @Lina ?Vrt? Qenkam qorre une i bie
Duhet pyetur @Lina ?
Prapë Uraten do votoj ??Neser ne mengjes do i keni gati ?
PeçiTermet ***
Ste kptv?Peçi
Pas këngës për Enver Hoxhën, propozimit për qytetarë nderi të eksponentëve të diktaturës dhe populizmave të tjera, Tërmet Peçi fsheh të kaluarën e errët të tij. Kryebashkiaku i Tepelenës është dënuar nga gjykata me vendim të formës së prerë për falsifikim dokumentesh. Ai akuzohet për trafik femrash dhe në Tepelenë flasin se pasuria e tij mbahet në këmbë nga këto femra të trafikuara që punojnë ende për të. Rama i ka “pikë të dobët” njerëzit e lidhur me krimin, ndaj e ka kandiduar për herë të tretë për këtë bashkiSte kptv?
Ehhh mua me pushoi zemra ti mendjen te enveri??Pas këngës për Enver Hoxhën, propozimit për qytetarë nderi të eksponentëve të diktaturës dhe populizmave të tjera, Tërmet Peçi fsheh të kaluarën e errët të tij. Kryebashkiaku i Tepelenës është dënuar nga gjykata me vendim të formës së prerë për falsifikim dokumentesh. Ai akuzohet për trafik femrash dhe në Tepelenë flasin se pasuria e tij mbahet në këmbë nga këto femra të trafikuara që punojnë ende për të. Rama i ka “pikë të dobët” njerëzit e lidhur me krimin, ndaj e ka kandiduar për herë të tretë për këtë bashki
Ti the TërmetEhhh mua me pushoi zemra ti mendjen te enveri??
Prap ra?Zot mbaj doren ....
huggy huggyyyyyafrohuuuuuuuuuuuuuuuuu
o perendi sa jam trembbbbbZot mbaj doren ....
2 shpejt e shpejt....Prap ra?
????aman mos kte fjale se pastaj do behet nami![]()