Sado që të flasësh,apo dhe bërtasësh çdokush ka të fiksuar në kokë versionin e tij.Thuaj dicka pra ??
Ndonjëherë është më mirë t'i lësh gjërat të rrjedhin e të marrin drejtimin që duhet.
Nejse ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sado që të flasësh,apo dhe bërtasësh çdokush ka të fiksuar në kokë versionin e tij.Thuaj dicka pra ??
Verdall pune shpi, busy pergjithsi.@Ersaa, ti do hash dru ku je humbur
MjaltNotte people's shendet e te mira?
Gjum te embel ?Notte people's shendet e te mira?
Sa e embel jeSado që të flasësh,apo dhe bërtasësh çdokush ka të fiksuar në kokë versionin e tij.
Ndonjëherë është më mirë t'i lësh gjërat të rrjedhin e të marrin drejtimin që duhet.
Nejse ?
O Allah! Fale të gjallin dhe të vdekurin tonë, të pranishmin dhe të papranishmin tonë, të voglin dhe të madhin tonë, mashkullin dhe femrën tonë. O Allah! Këdo që të lësh gjallë nga ne, mbaje gjallë në Islam dhe kujtdo që t’ia marrësh shpirtin nga ne, merrja shpirtin në iman. O Allah! Mos na moho nga shpërblimi i këtij të vdekuri dhe mos na sprovo pas tij.[1]
O shtrig ??Ku e Lame e ku na mbeti vaj vatani e mjer mileti
O shtrig ??
Thash ta provoj e une njeherPo me uren çpaten ??? prape ne faj une
Kush e tha??Po a e kemi then qe jemi shok apo jo??
te kam shum xhan