• PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Nëse ju shfaqet ky mesazh do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Anëtarët e rregjistruar kanë privilegjin të marrin pjesë në tema të ndryshme si dhe të komunikojnë me anëtarët e tjerë. Bëhu pjesë e forumit Netedy.com duke u REGJISTRUAR këtu ose nëse ke një llogari KYCU. Komunikim alternative i ketij forumi me vajza dhe djem nga te gjithe trevat shqiptare? Hyr ne: CHAT SHQIP.
  • PËRSHËNDETJE VIZITOR!

Mirë se vini në forumin Takohu 👋 - një vend ku bisedat rriten natyrshëm, ashtu si një komunitet i gjallë. Ne jemi të gjithë për të krijuar një hapësirë të relaksuar, mikpritëse ku idetë, historitë dhe debatet lidhin njerëz nga të gjitha sferat e jetës. Bashkohuni me korijen. Filloni një fije. Të shohim se ku na çon biseda.

Cfare doni ti thoni personave online qe jane ne forum e tkane harru....

Më bëhet qejfi që arrita të ta njoh fytyrën e vërtetë.
Do jesh skip në sytë e mi.

Ju rafte kanceri mu ne gishta inshalla
se ne dac me e dit as mua as qe me bi ndermend per ju :D

JAllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ca komenti per 2022 komenti i pare qe bej per ket vit

nuk besoj qe njerzit harrohen kollaj
por mundohemi te te vazhdojm edhe pa ato
per nje hater mbetje te kot ?

E di qe sme shkruan ti njoh dhe arsyet jan dy:

te kam nxire jeten me vetedije e ma ke bo skip
ke ren ne dashuri e se perballove dot presionin te me shohesh me dike tjeter duke ber puci puci .

sidoqoft me rrufsh lesht sepse e di qe me lexon .

p.s Anonim ju lutmi!

ke ren ne dashuri e se perballove dot presionin te me shohesh me dike tjeter duke ber puci puci .

p.s Anonim ju lutmi!
Ajo e dyta eshte ??

Nuk na harrojn thjesht secili ndjek jeten e vet .se per te harruar s behet fjale cdo njeri len gjurmat e veta te secili prej nesh.kshuqe do i thoja jetofsh sa me bukur jeten tende shoqe/shoku ?

p.s Anonim ju lutmi!
me falni per injorancen se fshatare jam e se kam idene cfare mth skip ??

Nuk na harrojn thjesht secili ndjek jeten e vet .se per te harruar s behet fjale cdo njeri len gjurmat e veta te secili prej nesh.kshuqe do i thoja jetofsh sa me bukur jeten tende shoqe/shoku ?

Po kush te harron ty moj ti je ylll

llaf e ke

P.d me fal se spo te maj mend

Back
Lartë